Case Direct Mailing Out of the Box Pop Up Kubus

Iedere derde donderdag van april is het secretaressedag. Dé dag om uw secretaresse(s) in het zonnetje te zetten! Laat, net als Koning Willem l College, uw waardering blijken door het versturen van originele direct mail. Zij zetten LocoMails Pop-up Kubus in om de secretaresses uit te nodigen voor een inspirerende dag in de School voor de Toekomst. In vergelijking met een standaard uitnodiging geeft kiezen voor een origineel direct mail product net dat beetje extra.

Voordelen van Pop-up Mailing als DM

LocoMail biedt verschillende varianten aan van de Pop-up Mailing. Kies uw favoriete vorm, zoals de Diamantkaart, het Pop-up Huisje, een Hexagoon Pennenbak en nog veel meer. Deze varianten hebben met elkaar gemeen dat zij allemaal een speels verrassingseffect hebben. Het verhoogt de attentiewaarde bij de ontvangers doordat de mailing letterlijk uit zijn envelop springt.

Een ander voordeel is dat de Out of the Box producten veel vlakken hebben. Hierdoor heeft u veel ruimte voor uw communicatieboodschap. Koning Willem l College koos voor één afbeelding aan de bovenzijde. Vier vlakken werden voorzien van praktische informatie wat betreft uitnodiging zelf. De onderzijde werd voorzien van een print geheel in de huisstijl van Koning Willem l College. Dit geeft de uitnodiging een professionele uitstraling.

envelop en pop up kaart van locomail

Envelop en inlegkaart

De Out of the Box wordt natuurlijk in een passende envelop verpakt. Maak uw direct mail product één geheel door te kiezen voor de full colour bedrukte envelop. Hierop kan uw huisstijl doorgevoerd worden. Deze envelop heeft een ‘rits’, als deze opengetrokken wordt springt de kubus eruit. Bekijk het verrassingseffect in het filmpje op de productpagina.

Behalve deze envelop kunt u ook kiezen voor de envelop met venster. Het adres van de ontvanger zal dan op de kubus of op het inlegvel gedrukt worden. De laatste toevoeging aan opties is de hersluitbare envelop: hierdoor kan de ontvanger het effect nog eens ervaren. Als budget-optie bieden we ook een blanco envelop aan. Zo bespaart u kosten, maar er gaat niets van het verrassingseffect verloren!

Wilt u nog wat meer informatie kwijt? Voeg dan een inlegkaart toe aan uw kubus. Deze zal in de envelop bijgevoegd worden. Hierop kunt u bijvoorbeeld een routebeschrijving kwijt. De inlegkaarten meten 9 x 18cm. Deze kunnen zowel enkel- als dubbelzijdig bedrukt worden.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van onze producten? Lees dan eens wat succesvolle cases direct mail waarbij wij verantwoordelijk waren voor de Pop-up Mailing. Zo krijgt u een goed beeld over deze krachtige vorm van direct mail. Voor eventuele vragen kunt u altijd terecht bij onze medewerkers. Zij helpen u graag bij het kiezen voor het juiste product!

Save

Save

Save

Save

Save

Save