Case Direct Mailing Out of the Box Royal Canin

Royal Canin is een katten- en hondenvoer merk dat wereldwijd bekend is. ”Kennis van en respect voor dieren is voor Royal Canin meer dan een slogan. Door de hond en de kat centraal te stellen, brengen we al meer dan 40 jaar voeding op de markt die is afgestemd op hun specifieke behoeften”. Ze hebben onze unieke Out of the Box (10×10 cm) gebruikt om mensen te bereiken door middel van een kennismakingskorting. Op het inlegkaartje staat verdere informatie over hoe de korting te verkrijgen is. De envelop, inlegkaart en Out of the Box geproduceerd voor Royal Canin zijn in één stijl geprint met een ontwerp dat perfect aansluit bij hun logo.

Opvallende direct marketing met de Pop up Kubus

Onze bestseller, dé Out of the Box. Het ludieke verrassingseffect zorgt het voor een blijvende herinnering. Wat is het verrassingseffect? Wanneer de envelop wordt geopend springt er een Out of the Box uit de envelop. Geheel vormgegeven naar uw smaak en communicatieboodschap. Wanneer u graag wat meer wilt delen met uw doelgroep kunt u kiezen voor een inlegkaartje, deze kan ook dubbelzijdig full colour bedrukt worden. Om het af te maken kunt u de envelop óók full colour laten bedrukken zodat uw direct mail één stijl is. De Out of the Box is ontzettend veelzijdig en er zijn meerdere varianten beschikbaar zoals de Hexagoon, Rechthoekige Out of the Box, Huisje en Standaard Out of the Box(9×9 cm). Wilt u graag dat de direct mail na ontvangst gebruik wordt? Dan kunt u ervoor kiezen om de Out of the Box pengaten in te zetten. Kies voor een memorabele direct mail en verras uw doelgroep!

Zijn onze producten geschikt voor uw direct marketing?

Wilt u uw doelgroep bereiken met een unieke, verrassende en originele direct marketing? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Neem eens een kijkje op onze website om te zien wat de Out of the Box of één van onze andere direct mail producten voor u kan betekenen. Onze direct mail producten kunnen worden ingezet voor alle marketing- en communicatiedoeleinden. Twijfelt u welke direct mail het beste past bij uw direct marketing boodschap? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Zij denken graag met u mee om een succesvolle mailing op te zetten. Overtuigd? Vraag gratis een sample en/of een vrijblijvende offerte aan via onze website.  Ga naar pagina direct mail Out of the Box