Case Direct Mailing Out of the Box Accent

Hey good job! Met deze Out of the Box direct mail feliciteert Accent haar werknemers met hun vast contract. Deze direct mail bestaat uit een hersluitbare envelop met daarin een Pop up Kubus. De envelop bestaat uit een opvallende oranje kleur met op de voorkant de tekst: ‘Hey Good Job!’, het logo van Accent en de tekst ’25 years of happiness at work’. 1 februari 2020 bestond Accent namelijk 25 jaar.

Accent Out of the Box vast contract aankondiging

Op de achterkant van de envelop staat de volgende boodschap: ‘Yes, jouw contract is binnen! We zijn ontzettend blij dat we deel mochten uitmaken van dit verhaal en wensen je een pak werkplezier toe. Accent.’ Deze tekst staat zowel in het Nederlands als in het Frans op de envelop.

Deze Out of the Box direct mail wordt verspreid over de verschillende vestigingen binnen het land, hierdoor is er gekozen voor zowel een Nederlandse als Franse tekst.

Als u de envelop openmaakt, springt de Pop up Kubus eruit. Op deze kubus komt weer de opvallende kleur oranje naar voren en in dezelfde stijl als ‘Hey Good Job!’ zijn nu de woorden vast contract, Accent en Contrat Fixe geschreven. Op de boven- en onderkant wordt de werknemer nogmaals gefeliciteerd met zijn of haar vast contract. Het bijzondere aan deze direct mailing is de hersluitbare envelop. Hierdoor kan het verrassingseffect verdubbeld worden.

Deze direct mail weegt tussen de 30-40 gram en zowel de box als de envelop wordt geproduceerd op 300 grams, hoogwaardig sulfaatkarton. De afmetingen van deze Out of the Box direct mail is: 90x90x90mm.

Mocht u zelf een idee hebben voor een bijzondere Out of the Box direct mail, neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee voor een concept dat niemand nog heeft.