Case Direct Mailing Out of the Box La Mome Bijou

Een speciaal merk vraagt om een speciale aanpak. Daarom kwam La Môme Bijou bij LocoMail voor een unieke cadeauverpakking voor hun handgemaakte armbandjes. Uiteindelijk is deze geproduceerd in de vorm van een Out of the Box cadeauverpakking die volledig is aangepast aan de huisstijl van het merk.

Out of the Box cadeauverpakking voorbeeld

Out of the Box cadeauverpakking

Om de uniekheid van de armbandjes te benadrukken was het Franse merk La Môme Bijou op zoek naar een originele cadeauverpakking van hoge kwaliteit. Uiteindelijk is gekozen voor de Out of the Box kaart. Het formaat van 90x90x90 mm gedrukt op 280 gram sulfaatkarton met enveloppen van 90x180x5 mm bleek perfect voor het doel van de mailing. Op de zijdes van de kubus werden diverse klanknabootsingen van knallen gedrukt. Hierdoor werd het idee van een verrassing verder ondersteund door de fysieke uitstraling van de verpakking. De onderkant van de kubus bevatte een extra boodschap. Daarmee werd de ontvanger aanmoedigd om verdere interactie aan te gaan met het product.

Doordat de klant een armbandje aan het product wil toevoegen, had deze het speciale verzoek of het mogelijk was om de kubussen zelf te verpakken in de envelop. Hierdoor is de Pop-up kubus als halffabricaat geleverd. De plak strips waren al toegevoegd aan de enveloppen. Zo konden de kubussen makkelijk in elkaar gezet en verstuurd worden.

Inzetmogelijkheden

Daarmee laat deze case zien dat de Out of the Box cadeauverpakking goed ingezet kan worden wanneer u een unieke gadget of origineel product heeft dat u graag op een speciale manier wilt verpakken. De kubussen worden per vijf verpakt en kunnen makkelijk bewaard worden. Daarmee wordt voorkomen dat de elastieken uitdrogen. Hierdoor blijft het verrassingselement van de mailing intact. Daarnaast is het ook mogelijk om de mailing in elkaar te laten zetten om vervolgens later uw product toe te voegen.

Bij LocoMail zijn we experts op het gebied van direct mailings. Heeft u een leuk idee voor een mailing, maar ziet u het nog niet helemaal voor u? Of bent u geïnteresseerd in de Out of the Box kaart? Neem vooral contact met ons op en dan denken wij graag met u mee over de perfecte mailing. Kijk vooral ook bij onze andere Direct Mail producten om verdere inspiratie op te doen.