Case Direct Mailing Out of the Box Pop Up Kubus

WOTS2Voor de WOTS 2014 (World of Technology & Science) heeft LocoMail een opvallende uitnodiging ontworpen. LocoMail wil met deze opvallende Out of the Box de exposanten attent erop maken dat zij met een originele mailingproduct kunnen opvallen in de grote menigte. De out of the box is niet alleen geschikt als uitnodiging maar ook bijvoorbeeld als unieke give away.

Deze DM is opgemaakt in de kleuren van de WOTS en voorzien van krachtige USP’s die LocoMail biedt: o.a. unieke verrassingseffecten, snelle levering en minimale afname. Speciaal voor exposanten kunnen zij 10% korting krijgen door te kiezen voor een uniek mailingproduct door een kortingscode te gebruiken bij de offerteaanvraag.

Waarom de Out of the Box?

De Out of the Box trekt alle aandacht door het unieke effect. Met behulp van o. a. een opvallende vormgeving worden klanten getriggerd om de box verder te verkennen. De Out of the Box bestaat uit zes vlakken welke allemaal full colour worden bedrukt. Deze opvallende mailing is verkrijgbaar in verschillende varianten: vierkant, rechthoek, Hexagoon en ’t Huisje.

Heeft u veel informatie te vertellen? De Out of the Box kan worden uitgebreid met een bijpassend inlegkaartje of brief.

Hebben wij uw nieuwsgierigheid gewekt? Wilt u meer weten over dit originele product? Lees snel verder voor de Out of the Box.