Case Direct Mailing Eindejaarsmailing Vouwkaart Wilgenrijk

Wilgenrijk heeft bij ons een originele vouwkaart laten maken. De vouwkaart, ook wel bekend als de Turning Card, is op een andere manier opgemaakt dan dat deze normaal gesproken wordt opgemaakt. De normale manier is dat de eerste pagina rechts en linksom worden gevouwen, maar Wilgenrijk heeft ervoor gekozen om de eerste pagina boven en onderlangs te vouwen. Hierdoor vouwt u de kaart in feite andersom rond en komt de boodschap op een andere manier aan. Wilgenrijk heeft deze originele vouwkaart ingezet als eindejaarsmailing met een winterse uitstraling. De tekst op de mailing is gericht op de winter en schaatsen langs de wilgen.

Mogelijkheden met betrekking tot de originele vouwkaart

Wat wij bij LocoMail nog niet eerder tegen zijn gekomen, is deze originele vouwkaart die achterstevoren wordt gevouwen. Door deze unieke, originele manier valt u echt op tussen andere mailingen. Door de vier pagina’s die alle vier full colour bedrukt kunnen worden, heeft u veel communicatieruimte waar u uw boodschap goed duidelijk kunt maken bij de ontvangers van uw mailing. Er is ook genoeg ruimte voor beeldmateriaal om in beeld te brengen wat u wilt overbrengen. Met de Turning Card is uw boodschap 100% verzekerd een originele manier van een mailing versturen.

De Turning Card als DM voor uw boodschap

Bent u ook nog op zoek naar een originele manier van het overbrengen van uw boodschap, dan is de Turning Card misschien ook wat voor u. Vele bedrijven ging u al voor, lees bijvoorbeeld cases van bedrijven voor direct mail voorbeelden. Is de Turning Card niet de juist uiting voor uw mailing, dan is misschien één van onze andere direct mailingproducten iets voor u en uw boodschap. Heeft u vragen over één van onze direct mailingproducten, neem dan vrijblijvend contact met ons op, onze medewerkers helpen u graag verder met uw vragen.