Case Direct Mailing Pull Tab Slider Card Houtkamp College

Hoe zorg je ervoor als ondernemende school dat je eruit springt ten opzichte van je concurrenten? Het Houtkamp College in Doetinchem benaderde ons voor een originele Tab Schuifkaart mailing die ingezet kon worden tijdens de open dagen. Op iedere tab werd er meer informatie kenbaar over de speerpunten van het Houtkamp College. Hierdoor word voor de lezer een duidelijk overzicht geschetst van de school en haar visie. De specificaties en details van deze mailing lees je hier verder.

Tab Schuifkaart Houtkamp College

Stapsgewijs vertellen met de originele Tab Schuifkaart Mailing

Dat het Houtkamp College een goede keuze heeft gemaakt qua mailing blijkt wel uit de professionele uitstraling van de mailing. Op iedere tab wordt een aspect van de middelbare school toegelicht. Met de eerste tab wordt een connectie tussen de school en de potentiële leerling aangegaan. Vervolgens wordt op de tweede tab toegelicht op welke gebieden de school extra aandacht legt. Daaropvolgend wordt een situatie geschetst van een reguliere schooldag en tot slot worden de ouders geadresseerd. Door de mailing op deze manier in te steken, wordt de lezer per tab enthousiaster over de school.

De mailing is helemaal opgemaakt in de stijl van het Houtkamp College en iedere pagina is op de voor en achterzijde in full-colour bedrukt. De kaart is gemaakt van 300 grams Silk MC en is in dit geval ingezet ter promotie van de school op open dagen. De tabs glijden makkelijk naar binnen en buiten waardoor deze mailing niet alleen aantrekkelijk oogt, maar ook goed in staat is om de aandacht van de lezer vast te houden. Daarnaast zorgt de afwerking van het papier voor een luxe uitstraling.

Specificaties:

  • Formaat kaart: 148 x 210 x 3mm.
  • Formaat wanneer tabs uitgeschoven: 390 x 210 x 3mm
  • Gewicht: 80g
  • Materiaal: 300 grams Silk MC

Mogelijkheden

Bij LocoMail vinden we het belangrijk dat u de juiste soort direct mail kiest om uw boodschap uit te dragen. Vandaar dat wij graag met u meedenken over de mogelijkheden. De originele Tab Schuifkaart mailing leent zich perfect voor stapsgewijze vertelling en kon daarom goed ingezet worden als communicatiemiddel tijdens de open dagen van het Houtkamp College. Daarnaast zou de Tab Schuifkaart perfect zijn voor een productintroductie of een uitgebreide inlichting. Bent u overtuigd van de bruikbaarheid van deze originele kaart? Vraag dan gratis een demopakket of offerte aan. Twijfelt u toch nog of deze mailing geschikt is voor uw boodschap? Kijk dan vooral nog even bij onze andere mailing producten.