Tab Schuifkaart

De tab schuifkaart is een originele mailing die gebruik maakt van vier tabs waarop extra informatie gedrukt kan worden. Het opmerkelijke aan deze Direct Mail is dat deze in eerste instantie heel compact lijkt, maar vervolgens zich uitbreidt door de tabs uit te trekken. De invulling van de tabs is daarbij helemaal aan u. Deze direct mail kan op tien vlakken, incl. de huls, full colour bedrukt worden.

De schuifkaarten zijn leuk omdat ze de nieuwsgierigheid van de lezer prikkelen. Deze nieuwe toepassing is heel erg geschikt om bijvoorbeeld verschillende zaken toe te lichten. Daarnaast zou deze tab schuifkaart ook ingezet kunnen worden om iets stapsgewijs toe te lichten. Doordat de kaart vier tabs bevat, biedt deze veel ruimte voor informatie. Daarmee is deze mailing ook zeer geschikt op het moment dat u een grote hoeveelheid informatie op een unieke manier wilt overbrengen.

Sample pakket opvallende mailing

Tab Schuifkaart

Tab Schuifkaart Vooraanzicht

De originele schuifkaart kan volledig in full colour bedrukt kan worden. Afgewerkt heeft de kaart het formaat van 148x210x3mm. Daarbij hebben de tabs wanneer ze volledig zichtbaar zijn de volgende afmetingen: 128x170mm. Uitgetrokken afmetingen zijn: 390x210x3mm. De kaart wordt geleverd zonder envelop.

Tabs

Tab Schuifkaart Tabs

De kaart heeft vier tabs die op de voor en achterkant bedrukt kunnen worden. Daarmee is er genoeg ruimte voor de boodschap van uw bedrijf. De tabs lenen zich ook goed voor stapsgewijze vertelling omdat ze boven elkaar geplaats worden.

Uitschuiven

 Tab Schuifkaart Uitschuiven

Het uitschuiven van de tabs verloopt soepel doordat de volledige kaart op het schuifelement ingesteld is. Daarmee wordt de ervaring van de kaart volledig benut. Op de achterkant van de kaart kunt u eventueel nog de contact informatie van uw bedrijf kwijt.

Adressering

Wij kunnen uw opvallende mailing adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken. Wij laten aan u de keuze of u de mailing zelf of via LocoMail wilt versturen.

Portotarief

Indien gewenst, kunnen wij uw opvallende mailing verzenden. Afhankelijk van het product, oplage en de doorlooptijd kunnen wij kijken welke verzending het beste is tegen het beste tarief.

Is het mogelijk om een eigen ontwerp voor de Tab Schuifkaart aan te leveren?
Het is mogelijk om een eigen ontwerp te leveren voor de Tab Schuifkaart. Per mail kunt u de opmaakbestanden en werkinstructie aanvragen.

Kunnen de tabs weer ingeschoven worden?
Dit is mogelijk, hierdoor blijft het speciale effect van de Tab Schuifkaart behouden.

Van welke materialen is de kaart gemaakt?
De kaart is gemaakt van 300 grams Silk MC.

Wat weegt de Tab Schuifkaart?
De Tab Schuifkaart weegt 80 gram.

Voorbeelden succesvolle Tab Schuifkaarten

Schuifkaart met tabs als reclamekaart
Case Cases Laatst toegevoegd Schuifkaarten Tab Schuifkaart

Schuifkaart met tabs als reclamekaart

De Schuifkaart met klep en tabs is de perfect direct mailing om als reclamekaart te gebruiken. George Fischer heeft de...
Read More
Originele Tab Schuifkaart Mailing voor Houtkamp College
Case Cases Laatst toegevoegd Tab Schuifkaart

Originele Tab Schuifkaart Mailing voor Houtkamp College

Hoe zorg je ervoor als ondernemende school dat je eruit springt ten opzichte van je concurrenten? Het Houtkamp College in...
Read More