Case Direct Mailing Schuifkaart Tabs

De Schuifkaart met klep en tabs is de perfect direct mailing om als reclamekaart te gebruiken. George Fischer heeft de schuifkaart ingezet om reclame te maken voor hun bedrijf. Deze direct mail bestaat uit een Schuifkaart met klep en wanneer u deze open klapt komt er nog meer informatie tevoorschijn. Daarnaast heeft deze schuifkaart maar liefst vier tabs. De reclamekaart is full colour bedrukt en maakt op een speelse manier gebruik van tekst en afbeeldingen.

reclamekaart

Deze Schuifkaart kan op alle vlakken full colour bedrukt worden. Deze Schuifkaart bevat een klep, wanneer u deze open klapt verlengt de kaart zich in de lengte. Op deze Schuifkaart is het ontwerp doorgetrokken waardoor de kaart één geheel blijft. Het onderste gedeelte van de Schuifkaart bevat maar liefst 4 tabs. Wanneer u aan de tab trekt komt er een nieuw paneel tevoorschijn met nieuwe informatie. Deze is op zowel de voor- als achterkant te bedrukken. De tabs worden in het verlengde van de kaart uitgeschoven en hebben daardoor veel ruimte voor uw (communicatie)boodschap.

Het voordeel van deze reclamekaart is dat u op elke tab en zijde van deze kaart informatie kwijt kan. Gebruikt dit om bijvoorbeeld USP’s toe te lichten. Of voor het introduceren van een nieuw product. U kunt alle kanten op met deze direct mail. De invulling hiervan is geheel aan u.

reclamekaart

De afmetingen van deze Schuifkaart zijn zonder uitgetrokken tabs en dichtgeklapt: 15 cm lang en 21 cm breed. De Schuifkaart is opengeklapt: 29 cm lang en 21 cm breed. De tabs zijn 13 cm lang en 15 cm breed.

Mocht u zelf een idee hebben voor een bijzondere reclamekaart? Neem dan een kijkje bij ons gehele assortiment. Of neemt contact met ons op. Wij denken graag met u mee voor een concept dat nog niemand heeft.