Case Direct Mailing Turning Card Vouwkaart Van Drunen

Installatiegroep van Drunen uit Harderwijk heeft gekozen voor originele businesscards om weg te geven tijdens een Haringparty. De Haringparty 2014 is een gezellig netwerk evenement waarmee de Jonge Ondernemers Harderwijk (JONH) op ludieke wijze het nieuwe Haringseizoen inluiden, en daarmee een ideale gelegenheid om businesscards te verspreiden. Bij een Haringparty wordt namelijk, naast gezellig haring geproefd, ook genetwerkt met verschillende zakenrelaties. Om extra op te vallen met uw businesscard, kunt u daarom het beste gebruik maken van een opvallend en origineel kaartje. Installatiegroep van Drunen heeft gekozen voor de bijzondere Turning Card.

Waarom de Turning Card inzetten als businesscards?

Een Turning Card is een opvallende direct mail die oneindig kan worden doorgevouwen.  Deze opvallende kaart bestaat uit vier pagina’s waarbij telkens een nieuwe boodschap wordt ontluikt.  Zo krijgt uw klant, pagina voor pagina, nieuwe informatie tot zich over u en uw organisatie en kunt u uzelf presenteren op een zeer opvallende wijze. De businesscards zullen compleet worden opgemaakt in uw gewenste huisstijl. Wilt u de Turning Card naast businesscard, ook inzetten als unieke direct mailing? Dat is bij LocoMail zeker mogelijk! De Turning Card kan ook verstuurd worden met een bijpassende full colour envelop.  Hierdoor zal uw originele direct mail gegarandeerd opvallen tussen de post.

De doordraaikaart kan LocoMail u aanbieden in verschillende varianten.  Zo kunt u zelf bepalen welk formaat kaart het beste past bij uw boodschap. De formaten zijn als volgt:

  • 5.5 x 8,5 (visitekaartje)
  • 12 x 16
  • 13 x 13
  • 15 x 15
  • A5 formaat (14.8 x 21)
  • 18 x 18

Hebben wij uw nieuwsgierigheid gewekt? Wellicht is de Turning Card het medium dat bij uw boodschap past.  Vraag gratis een sample en/of offerte aan van deze opvallende mailing op de productpagina. Heeft u nog vragen over de mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers.Ga naar pagina direct mail Turning Card