Case Direct Mailing Turning Card Vouwkaart Visitekaartje SEP

U heeft maar één kans om een goede eerste indruk te maken. Dit is dan ook erg belangrijk in het bedrijfsleven: een duidelijke en bijzondere businesscard is onmisbaar. U zet niet alleen uw organisatie, maar ook uzelf meteen op de kaart. Een bedrijf dat dit goed begreep is SEP. Zij bestelden LocoMails Turning Card opvallende visitekaartjes om een goede eerste indruk van zijn werknemers te verzekeren. Maar wat zijn nu de directe voordelen van de Turning Card?

Turning Cards als opvallende visitekaartjes

De Turning Card is een DM product welke uit vier pagina’s/vouwen bestaat. Na iedere vouw komt er meer informatie tevoorschijn. Zo krijgt de ontvanger dus beetje bij beetje steeds meer communicatie tot zich. Door het speelse effect van het doorvouwen verliest de ontvanger geen interesse. Dit verhoogt de attentiewaarde van deze visitekaartjes product aanzienlijk. Omdat u met een visitekaartje iets wil uitstralen is de Turning Card een uitstekende keus.Never Ending Business Card

Dubbel zoveel ruimte om indruk te maken

Doorgaans heeft een visitekaartje maar twee zijden. Op de voorkant het bedrijfslogo en op de achterkant naam, bedrijfs- en contactgegevens. Dit is echt een gemiste kans, gezien er nog zo veel meer opties zijn. De Turning Card opvallende visitekaartjes hebben vier volledig te personaliseren zijden. Hier kunt u dus niet alleen de standaard gegevens kwijt, ook kunt u de ontvanger meteen vertellen waar u en uw bedrijf voor staan.

Zo heeft SEP ervoor gekozen om een organisatiebeschrijving toe te voegen. Wat doen wij? Wat zijn onze missie en visie? Enkele steekwoorden versterken de boodschap, maar houden het geheel toch kort én krachtig. SEP heeft de huisstijl uiteraard ook doorgevoerd op de businesscards, en de losse elementen uit het bedrijfslogo komen terug op iedere vouw.

Bent u ook op zoek naar opvallende visitekaartjes voor u of voor uw personeel? Bij LocoMail bent u aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee over het beste ontwerp en de beste indeling van uw direct mail. Neem gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Save

Save

Save