Case Direct Mailing Pop Up Huisje Vink + Veenman

Vink + Veenman b.v. is een specialist op het gebied van bouwen en ontwikkelen. Voor een Symposium is er gekozen voor een Huisje als originele uitnodiging. Het Symposium staat in het teken van ‘’Senioren huisvesting’’. Het Huisje is een perfecte direct mailing die volledig aansluit bij het thema.

Ontwerp opvallende uitnodiging

In het ontwerp heeft Vink + Veenman speelse elementen opgenomen die aansluiten bij het thema; een rollator die geparkeerd staat voor de deur en een oma achter de geraniums. Leuke elementen die ervoor zorgen dat ontvangers direct een beeld krijgen bij het onderwerp. Het Huisje is een nieuwe variant van de Out of the Box. Net zoals alle andere varianten springt deze opvallende uitnodiging uit de enveloppe. Het is mogelijk om het Huisje helemaal in uw eigen stijl te maken. Om het Huisje heen komt een hersluitbare envelop die full colour kan worden gedrukt in dezelfde stijl als het Huisje. Als u veel informatie heeft te verschaffen kunt u er bijvoorbeeld ook voor kiezen om de enveloppe dubbelzijdig  te laten bedrukken of een inlegkaartje erbij in te voegen.

Geïnteresseerd in deze opvallende uitnodiging?

Heeft het Huisje uw aandacht getrokken en past deze binnen uw concept? Vraag dan nu ‘’gratis een sample aan en/of een vrijblijvende offerte van deze opvallende uitnodiging.

ga naar pagina direct mail out of the box