Coeck nodigt op ludieke wijze haar klanten uit voor een bezoek aan de Batibouw 2013.

Het Belgische bedrijf Coeck is een familiebedrijf dat milieuvriendelijke en efficiënte bouwmaterialen produceert en levert. Zij zijn in verschillende landen actief waarbij de persoonlijke benadering van klanten centraal staat. Coeck zal aanwezig zijn op de Batibouw 2013. Dit is een jaarlijkse beurs voor zowel vaklui als consumenten in de bouwsector. Coeck heeft naar haar klanten een originele zakelijke uitnodiging beurs gestuurd. Door middel van de Out of the Box Card nodigt Coeck haar klanten op originele wijze uit om hun stand te bezoeken. Hier krijgen zij gratis een handige wagenoplader krijgen. Op de 6 bedrukte vlakken van de zakelijke uitnodiging beurs heeft Coeck naast algemene informatie ook foto’s laten drukken.

De Out of the Box Card is een originele manier van Direct mailing en zal iedereen verrassen. Dit komt omdat de box er letterlijk uitspringt! Wanneer de Out of the Box Card wordt geopend, springt er een kaart in de vorm van een box uit. De Out of the Box Card is geheel personaliseerbaar, en er zijn maar liefst 6 vlakken die volledig bedrukt kunnen worden.

Nieuw:

*U kunt nu de Out of the Box direct mailing personaliseren, zodat deze kan worden voorzien van een unieke naam en persoonlijke inlogcode.
*Naast de vierkante variant heeft LocoMail nu ook een rechthoekige variant, wat voor vele uitingen ingezet kan worden. Bijvoorbeeld als schatkist voor een zakelijk evenement met een thema.

De Out of the Box Card van LocoMail kan gebruikt worden voor uw Directmailing. Denkt u bijvoorbeeld aan een uitnodiging, een productintroductie, een aankondiging en vele andere doeleinden. Met de Out of the Box Card als zakelijke uitnodiging verrast u uw (potentiële) klant en laat u hen verbaasd zijn over uw creatieve benadering.

LocoMail heeft een scala aan opvallende Directmailing producten en Giveaways, welke allemaal geheel naar eigen stijl worden bedrukt.

Voor alle mogelijkheden checkt u de website van LocoMail of bel: 030-2618086