Case Direct Mailing Out of the Box Pop Up Kubus Kinderboekenbal

Stichting CPNB (Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek) heeft een originele mailing gestuurd om kinderen uit te nodigen voor het jaarlijkse kinderboekenbal. De Pop up kubus mailing, werd verpakt in een aparte envelop om het uiterlijk van deze vrolijke mailing niet gelijk te onthullen.

In de envelop zat een antwoordkaartje in dezelfde stijl als de uitnodiging.  De box zelf is vrolijk, door de vele kleuren en de leuke tekstuele uitingen die gebruikt zijn in de vormgeving.  Er is gekozen om een checklist van het Kinderboekenbal te verwerken op de box: snoep eten, limonade drinken, dansen, schrijvers ontmoeten, zingen, taart eten en handtekeningen scoren.  Het mag allemaal op dit jaarlijkse evenement.

Pop up kubus mailing inzetten

Deze opvallende direct mailing kan voor tal van doeleinden worden ingezet.  Bijvoorbeeld als uitnodiging voor een jaarlijks evenement, een giveaway tijdens een beurs of bijvoorbeeld als kalender om op het bureau van uw klant te zetten. Het voordeel van de Out of the Box direct mail is de oppervlakte die u heeft om uw informatie te delen: zes grote vlakken van 90×90.  Als de vierkante versie niet past binnen u gedachtegang, kunt u altijd nog kiezen voor de rechthoekige variant (80×110).

LocoMail biedt naast de standaard vormen ook nog afwijkende vormen aan: de Hexagoon en het Huisje.  Het laatste direct mailing product is interessant voor bedrijven die zitten in de financiële dienstverlening (banken, makelaars) maar ook bijvoorbeeld voor bedrijven die een verhuizing op een ludieke manier willen aankondigen. De Hexagoon daarentegen is ideaal om een mooie en strakke bedrijfspresentatie op te verwerken.

Sample aanvragen Pop up kubus mailing

Vraag gratis een sample en/of vrijblijvende offerte aan van één van onze be

stsellers. Op de Out of the Box krijgt u gegarandeerd positieve reacties van uw relaties of degene waar u de mailing aan verstuurd. Op de productpagina leest u alles over deze creatieve oplossing en de mogelijkheden die de Pop up kubus biedt.  Tip:  bekijk onze cases om achter meer direct mail voorbeelden te komen.

Ga naar pagina direct mail Out of the Box