Case Direct Mailing Mini T Shirt Grand Départ

Op 26 maart is het aftellen begonnen. Voor de zesde keer keert de Tour de France terug naar Nederland. Het grootste jaarlijkse sportevenement ter wereld begint dit jaar namelijk in Utrecht. Op 4 juli is de ‘Grand Départ’ om vervolgens op 26 juli te finishen in Parijs. Met een knallende aftrap werd gevierd dat de Tour de France begint over honderd dagen. Honderd dagen lang staat Utrecht in het teken van de Tour de France. Verspreid over deze dagen tot de start van dit wielerevenement zijn er in Utrecht verschillende evenementen op het gebied van sport, cultuur en wetenschap georganiseerd.

Verschillende opvallende direct mail

Honderd dagen is Utrecht in de ban van de Tour en vervolgens kleurt de stad vijf dagen lang geel. Niet alleen voor bewoners en bezoeker is dit een unieke kans. Deze dagen is er ontzettend veel media aandacht en zijn er veel mensen bijeen. Dit biedt natuurlijk ontzettend veel mogelijkheden. Het is dé perfecte mogelijkheid om uw bedrijf onder de aandacht te brengen door middel van direct marketing. Kies een unieke en en creatieve direct mail om op te vallen.

Bij LocoMail hebben we verschillende opvallende direct mail producten die kunnen worden ingezet tijdens zo’n groot internationaal evenement. Breng uw bedrijf bijvoorbeeld onder de aandacht met een creatieve direct mail als Mini T-shirtjes. Op deze Mini T-shirtjes kan uw bedrijfslogo worden gedrukt en daarnaast is er nog genoeg ruimte over voor uw communicatieboodschap of een koppeling naar de Tour de France op het kaartje. Deel de shirtjes uit en de ontvanger heeft een blijvende herinnering aan de Tour de France start in Utrecht én uw bedrijf!

Een andere mogelijkheid is om te gaan voor Kroontjes. Deze Kroontjes kunnen bedrukt worden met een eigen ontwerp en vallen daardoor goed op. U kunt de Kroontjes tijdens evenementen omtrent de Tour de France uitdelen als give-away, en niet alleen bij de ontvanger maar ook bij omstanders aandacht creëren voor uw bedrijf. Het bereik van uw opvallende direct mail zal ontzettend groot zijn! Stelt u voor: een massa mensen met uw Kroontjes! Als dat niet opvalt!

Direct marketing tijdens de Tour de France iets voor u?

Wilt u een unieke kans benutten en uw doelgroep bereiken met een unieke, verrassende en opvallende direct mail? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Neem eens een kijkje op onze website om te zien wat onze direct mail producten voor u kunnen betekenen. Onze direct mail producten kunnen worden ingezet voor alle marketing- en communicatiedoeleinden: perfect voor een evenement als de Tour de France. Twijfelt u welke direct mail het beste past bij uw communicatieboodschap? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Zij denken graag met u mee om een succesvolle mailing op te zetten.