Case Direct Mailing Out of the Box Pop Up Kubus Den Haag

Den Haag marketing is een marketing en promotie organisatie die Den Haag en haar beide badplaatsen Kijkduin en Scheveningen in de schijnwerpers zet.  Speciaal voor de reisindustrie hebben zij het evenement ‘’Toerist voor één dag’’opgezet om touroperators kennis te laten maken met deze geweldige stad!

De Pop Up Kubus wordt ingezet als save-the-date kaart,  zodat niemand het event kan missen.  Deze opvallende mailing is opgemaakt en creëert een beleving bij Den Haag.

Opvallen?  Kies voor de Pop Up Kubus!

De Pop Up Kubus knalt letterlijk uit de envelop en trekt meteen alle aandacht van de klanten. Met zes full colour bedrukte vlakken, welke op te maken is in eigen ontwerp,  wordt de boodschap op een visuele en krachtige wijze overgebracht.

Als u veel informatie moet verschaffen kan u eenvoudig dit product uitbreiden met een inlegkaartje of brief die in de envelop past.  Al deze producten kunnen dubbelzijdig worden bedrukt.  Sinds kort is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor een hersluitbare envelop.  Door hier gebruik van te maken kunt u het verrassingeffect demonstreren aan collega’s en het nogmaals beleven!

Past deze opvallende mailing bij uw gelegenheid?  Lees alles over de Pop Up Kubus op de productpagina en vraag een gratis demo aan.

ga naar pagina direct mail Out of the Box