Case Direct Mailing BliQje

Met deze onderscheidende direct mail nodigt Dümmen Orange relaties uit voor de Kalanchoe challenge. Om meteen de aandacht van de ontvanger te trekken, heeft Dümmen Orange gekozen voor een opvallende verzendverpakking. De sticker op het BliQje is kleurrijk opgemaakt en de tekst maakt gelijk duidelijk waar het om gaat. De combinatie van een sterk ontwerp en een onderscheidend mailing product, maakt dit een succesvolle mailing.

BliQje als onderscheidende direct mail

Het BliQje op zich is al onderscheidend. Doordat deze niet in een envelop verpakt hoeft te worden, valt de mailing direct op tussen de andere poststukken. Er zijn twee verschillende soorten BliQjes: de pull- en slide- open. Het pull-open BliQje ziet eruit als een sardineblikje. Door aan het lipje te trekken opent het BliQje en wordt de boodschap duidelijk. Een ludiek en onderscheidend mailing product. Het voordeel van de andere variant, het slide-open BliQje, is dat deze bewaard kan worden. Het effect kan namelijk meerdere malen worden beleefd en daarnaast kan het BliQje worden gebruikt om dingen in op te bergen en te bewaren. Dümmen Orange koos met deze reden voor de laatste variant al evenement uitnodiging.

onderscheidende-direct-mail-uitnodiging

De sticker op de voorkant van het BliQje kan helemaal in uw eigen huisstijl worden opgemaakt. Dümmen Orange heeft ervoor gekozen om de boodschap van de mailing meteen op deze sticker weer te geven. Maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de buitenkant van de mailing mysterieus te houden, waardoor de ontvanger extra nieuwsgierig wordt naar de inhoud.

Ook wat betreft de inhoud van deze direct mailing zijn er veel mogelijkheden. Afhankelijk van het door u gekozen BliQje, kunt u kiezen voor verschillende soorten inlegkaartjes. Zo kan in het pull-open BliQje bijvoorbeeld geen inlegkaartje met een enkele ril, aangezien deze dan niet door de sleuf in de zijkant van de mailing past. Voor het slide-open BliQje is dit geen probleem. Doordat het BliQje helemaal open kan, kunnen er ook groot formaat kaartjes, of kleine gadgets worden toegevoegd aan de mailing. Het inlegkaartje met twee rillen, waarvoor onder andere Dümmen Orange heeft gekozen kan zowel in het pull- als slide-open BliQje. Maak deze in dezelfde stijl op als de sticker op de buitenkant om een samenhangende mailing te creëren.

onderscheidende-direct-mail

Onderscheidende mailing versturen?

Wilt u ook een opvallende en onderscheidende direct mail versturen als uitnodiging voor een evenement? Aarzel dan niet en bekijk al onze originele DM producten. Mocht u vragen hebben over de personalisatie mogelijkheden, de prijzen of het effect, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden al uw vragen en sturen u graag een gratis demo pakket toe zodat u het effect van onze mailing producten live kunt ervaren.