Offline marketing 

Offline marketing is zeker nog effectief. Wij krijgen wel vaker de vraag of offline marketing, ook wel direct mail, nog steeds resultaat oplevert. Dit is zeker het geval. Meer dan eens wordt gedacht dat de consument van vandaag alleen nog online bereikbaar is, bijvoorbeeld via social media advertenties. Veel bedrijven houden zich dan ook geheel of gedeeltelijk bezig met online marketing. Juist hierdoor ontstaan er weer meer mogelijkheden om indruk te maken met offline marketing. LocoMail helpt u hier graag bij.  

Offline marketing waar u echt indruk mee maakt 

Een aantal jaren geleden ontving de consument vaak stapels folders tegelijk op de mat. Het reclamemateriaal was weinig origineel en, heel eerlijk, vaak verdween het regelrecht de papierbak in. Deze tijden zijn voorbij. Juist nu is het moment om indruk te maken met offline marketing. Bij LocoMail bieden wij u verschillende mooie mogelijkheden om middels direct mail echt impact te bereiken bij uw specifieke doelgroep. Dit kan onder meer met de volgende soorten offline marketing: 

  • Movecards 
  • Pop-up kaarten 
  • Turning cards 
  • Brievenbusdoosjes 
  • Muziekkaarten  

Unieke direct mailing waar mensen blij van worden 

Bij LocoMail zorgen we graag voor direct mail die echt indruk maakt op de doelgroep. Wanneer u voordeel wilt halen uit de inzet van offline marketing, dan zorgen wij graag voor een optimale impact. Zo bieden wij u tal van interessante direct mailing producten waar mensen echt blij van worden, zoals kubussen die eenvoudig worden omgezet in een handige pennenhouder. Juist door uw offline marketing op unieke wijze aan te pakken, samen met ons, kunt u de juiste indruk maken op uw doelgroep. Daar plukt u de vruchten van. Uiteraard heeft u bij ons altijd ruime keuze in producten, die wij geheel op basis van uw wensen en eisen voor u kunnen realiseren.  

Ruime mogelijkheden voor offline marketing via LocoMail 

Dit is hét moment om goede indruk op uw doelgroep te maken door middel van offline marketing. Uiteraard wilt u een optimaal resultaat bereiken met al uw marketing activiteiten. Wij zijn er om daar een steentje aan bij te dragen, door u professionele offline marketing producten te bieden die uniek en opvallend zijn. Op die manier helpen wij u uw doelgroep te bereiken én de resultaten te behalen die u voor ogen heeft. Maak online kennis met de ruime mogelijkheden voor offline marketing en vraag direct vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wilt u eerst meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren en adviseren u graag.  

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan | LocoMail Vraag nu gratis een demopakket aan van LocoMail Direct mailings!