O2 Communicatie stuurt een oliebol van waardering!

In de bruisende stad Utrecht koos O2 Communicatie voor een opmerkelijke afsluiting van het jaar. Terwijl het einde van het jaar naderde, wilden ze niet alleen hun waardering uiten naar hun gewaardeerde relaties, maar ook een vrolijk tintje toevoegen aan de aankomende feestdagen. Het doel was duidelijk: een eindejaarsmailing die niet snel vergeten zou worden.

Met dit idee stapte O2 Communicatie naar LocoMail, vertrouwend op hun expertise in het creëren van opvallende en unieke mailings. Het concept was helder: een Pop-up Kubus, ontworpen als een oliebol. Bij het openen van de envelop sprong deze oliebol vrolijk tevoorschijn, vergezeld door witte confetti die symbool stond voor poedersuiker. Een ludieke en originele manier om niet alleen dankbaarheid over te brengen, maar ook een glimlach op het gezicht van de ontvanger te toveren.

De Pop-up Kubus in de vorm van een oliebol was niet alleen visueel aantrekkelijk, maar zorgde ook voor een interactieve en speelse ervaring bij het openen van de mailing. De witte confetti, als symbool voor poedersuiker, voegde een extra feestelijk element toe aan het geheel.

De reacties op de mailing waren buitengewoon positief. Ontvangers werden aangenaam verrast door de creativiteit en originaliteit van de Pop-up Kubus. Het eindejaar bedankje van O2 Communicatie werd niet alleen gewaardeerd vanwege de boodschap van dankbaarheid, maar ook omdat het een blijvende, vrolijke herinnering creëerde voor iedereen die het ontving.

De samenwerking tussen O2 Communicatie en LocoMail toonde de kracht van originaliteit en de mogelijkheid om een blijvende indruk achter te laten met een unieke en opvallende mailing. Voor O2 Communicatie was deze eindejaarsmailing een geslaagde manier om het jaar in stijl af te sluiten en een positieve herinnering achter te laten bij hun relaties.

Ben je enthousiast geworden door deze Case of heb je zelf een origineel en uniek idee? Neem dan gerust contact met ons op!