Case Direct Mailing Turning Card Vouwkaart Rijnsburg

 

De direct mail producten boden al de mogelijkheid om het ontwerp helemaal af te stemmen op uw persoonlijke wensen. Maar nu is het bij de Klapkaart ook mogelijk om een keuze te maken tussen verschillende afwerkingen.  Onze Klapkaart wordt standaard digitaal gedrukt maar kan bij grote aantallen ook worden gedrukt en eventueel worden afgewerkt met mat of glanslaminaat.

Allereerst kunt u de Klapkaart digitaal printen (zie links op de foto) en offset drukken (zie rechts op de foto). De keuze voor drukken of printen hangt af van meerdere elementen. Wanneer er besloten is of de Klapkaart wordt geprint of gedrukt, kan er gekozen worden om de direct mailing producten te lamineren. Lees hieronder meer over de verschillende mogelijkheden wat betreft afwerking.

Digitaal printen Klapkaart

Wanneer het ontwerp door middel van digitaal printen op bijvoorbeeld de Klapkaart wordt gezet, zullen bijvoorbeeld kleurvlakken van dichtbij korrelig ogen. Deze manier van printen leent zich goed voor opdrachten met een kleine oplage. Daarnaast is digitaal printen ideaal wanneer het gaat om drukwerk wat snel moet worden gedrukt en gepersonaliseerd drukwerk.

Klapkaart offset drukken

Offset drukken leent zich goed voor drukwerk met een zeer hoge oplage en drukwerk waarbij kleurechtheid zeer belangrijk is. Want in tegenstelling tot kleurvlakken die digitaal geprint worden, ontstaat er bij een kleurvlak dat offset gedrukt is geen korrelig geheel. Doordat het kleurvlak offset gedrukt wordt, bestaat het kleurvlak uit een geheel. Ook van dichtbij is er bij deze manier van afwerken geen spikkel of kleurverschil te ontdekken op bijvoorbeeld de Klapkaart. Wanneer kleur en kleurvlakken centraal staan in uw mailing, hoeft u zich bij offset drukken geen zorgen te maken over hoe de kleuren overkomen. Offset drukken staat garant voor volle kleurvlakken op een direct mailing product als de Klapkaart.

Lamineren Klapkaart

Wilt u de uitstraling van de Klapkaart veranderen? Dan kunt u kiezen voor verschillende manieren van lamineren. U kunt zowel producten die digitaal zijn geprint als producten die offset zijn gedrukt laten lamineren. Voor de afwerking heeft u vervolgens twee mogelijkheden: u kunt kiezen voor mat of glans lamineren. Geef bijvoorbeeld uw Klapkaart een chique uitstraling door te kiezen voor mat lamineren.

De keuze voor de manier van afwerking en drukken heeft te maken met de communicatieboodschap, het gekozen direct mailing product, en persoonlijke voorkeuren. Daarnaast zijn er dus een aantal andere factoren die een rol spelen bij de bepaling van de manier van drukken, zoals de grootte van de oplage. De afwerking is een onderdeel van de direct mail Klapkaart dat net zoveel aandacht verdiend als de communicatieboodschap. Twijfelt u welke manier van afwerking het beste past bij uw direct mailing? Neem dan contact op met één van onze medewerkers, zij denken graag met u mee.

Het voorbeeld van de Turning Card

De Turning Card, ook wel de Klapkaart genoemd, ziet er op het eerste oog misschien wat gewoontjes uit. Maar let op: de Turning Card bestaat uit vier pagina’s waarbij bij elke vouw een nieuwe boodschap te voorschijn komt. Uw communicatieboodschap is verstopt in de Klapkaart en uw klant of relatie moet deze zelf ontdekken.  Beschikbaar in verschillende formaten: van visitekaartjes tot brochure formaat.