Case Direct Mailing Out of the Box Pennenhouder Plantyn

Plantyn heeft onze originele én nieuwe Out of the Box pennenhouder gebruikt als informatieve direct mail. Plantyn ontwikkelt en verspreidt leermiddelen voor het basisonderwijs, het secundair onderwijs, het hoger en het wetenschappelijk onderwijs en het volwassenenonderwijs. Om hun diensten en producten meer onder de aandacht te brengen, hebben ze bij Plantyn gekozen voor een originele en opvallende direct mail. Op de Pop up Kubus staat vermeld wat hun diensten zijn en wat ze voor u kunnen betekenen. De envelop met scheursluiting is full colour gedrukt en sluit daarom goed aan bij het ontwerp van de Out of the Box pennenhouder. Op de envelop staat een triggerende tekst: GRATIS pennenhouder binnenin.

Out of the Box zorgt voor blijvende herinnering

De Out of the Box, nu met een nieuw concept: pennenhouder! De direct mail is voorzien van acht pengaten. Wilt u uw bedrijf verder promoten? Dan kunt u de pennen laten bedrukken met uw bedrijfslogo. Doordat de Out of the Box functioneel is, zorgt het voor een blijvende herinnering: wanneer uw Pop up Kubus pennenhouder op een bureau staat, is uw bedrijf altijd zichtbaar. Dat deze versie van de Out of the Box functioneel is doet niets af aan het verrassingseffect. Wanneer de envelop wordt geopend, springt er een ludieke kubus uit. Naast de standaard vorm 9×9 cm hebben we ook: de Hexagoon, Rechthoekige kubus, Hexagoon pennenhouder en het Huisje. Alle vormen Pop up Kubussen zijn voorzien van een uniek concept dat zorgt voor een verrassend effect. Er is ook de optie om, net als Plantyn, de envelop full colour te laten bedrukken, zodat het één stijl is en de envelop meteen opvalt tussen de post. Geef uw doelgroep een onvergetelijke blijvende herinnering van uw bedrijf!

Is deze direct mail iets voor uw communicatieboodschap?

Wilt u uw doelgroep bereiken met een unieke, verrassende en originele mailing? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Neem eens een kijkje op onze website om te zien wat de Out of the Box of één van onze andere direct mail producten voor u kan betekenen. Onze direct mail producten kunnen worden ingezet voor alle marketing- en communicatiedoeleinden. Twijfelt u welke direct mail het beste past bij uw communicatieboodschap? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Zij denken graag met u mee om een succesvolle mailing op te zetten. Overtuigd? Vraag gratis een sample en/of een vrijblijvende offerte aan via onze website. 

Ga naar pagina direct mail Out of the Box