Case Direct Mailing Flessenpost GSR

Scholieren hebben het de afgelopen tijd erg zwaar gehad door de coronacrisis. Zij konden lange tijd geen fysiek onderwijs volgen. Middelbare school GSL wilde haar leerlingen een hart onder de riem steken en stuurde daarom flessenpost op naar iedere leerling. Benieuwd naar dit direct mail product? U leest er alles over in deze case.

flessenpost-direct-mail-locomail

Onze Flessenpost mailing is een uniek product dat bestaat uit een kunststof fles (met de uitstraling van glas) met een brief erin. Vaak is de kaart in de envelop uniek, maar bij dit product steelt de verpakking van de brief de show! Het valt dan ook meteen op tussen de standaardenveloppen wanneer het op de deurmat belandt. Dit veelgebruikte communicatiemiddel van vroeger kan voor iedere gelegenheid worden ingezet en is extra leuk voor bedrijven die een link hebben met water of de zee.

GSL koos voor hun paarse huisstijlkleur voor de sticker en de brief, een kleur die meteen opvalt! Op de sticker stond: “Let op: vertrouwelijke informatie. Speciaal voor jou!” Op de voorkant van de brief stond een foto met tekst en de achterkant was volledig paars. Kunt u niet alle informatie kwijt op één brief? Dan kunt u een tweede kaartje in de fles laten stoppen. De kaartjes kunnen dubbelzijdig bedrukt worden. Voor het papier kunt u kiezen uit drie kleuren perkamentpapier: wit, zand en beige. Hierdoor past het perfect bij de look-and-feel van flessenpost van vroeger.  

flessenpost-direct-mail-locomail

In de brief liet de school weten dat zij het erg knap vinden dat de leerling zich staande houdt in deze coronaperiode. “Dat is bijzonder knap, dat is een prestatie van wereldklasse, daar zouden ze een medaille voor moeten hebben”. Ze lieten weten diepe bewondering voor de leerling te hebben en trots te zijn. Ze sloten af met de mooie woorden: “Laat je niet gek maken! Als je dit kunt, kun je alles!!”

Indien gewenst kunnen wij de flessenpost adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de flessenpost drukken. U kunt kiezen of u de mailing door ons laat versturen, of dat u dit zelf doet.

Bent u enthousiast geworden over de flessenpost? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wilt u meer informatie over dit direct mail product, of een ander product? Neem dan gerust contact met ons op. Indien u zich nog meer wilt oriënteren op onze direct mail producten, kunt u vrijblijvend een sample box aanvragen. Wij hebben naast de flessenpost namelijk nog een hele hoop andere unieke direct mail producten.