Case Direct Mailing Memory Gemeente Dordrecht

Gemeente Dordrecht heeft de Memory Card als Direct mail gebruikt. Ze hebben gekozen om de Memory Card te gebruiken als geheugensteuntje voor de inwoners van de gemeente Dordrecht. De kaart heeft de afmetingen          4 x 4 cm. De Memory Card is natuurlijk ook voor andere (communicatie) doeleinden te gebruiken, bijvoorbeeld om extra informatie over een nieuw product te verschaffen.

memory-direct-mail

Op de buitenkant van de kaart zie je het logo van de gemeente Dordrecht. Daarboven staat in het groot de tekst ‘Wat maakt factuurhandeling tot een succes?’. Gemeente Dordrecht heeft op deze kaart hun huisstijl goed terug laten komen. Ze gebruiken voornamelijk de kleuren: Blauw, rood, wit en zwart. Als je de Memory direct mail onderin opent zie je dat deze gevuld is met memory kaartjes. Op die memory kaartjes staan weetjes en tips over de factuur afhandeling bij de gemeente Dordrecht. Ook op de memory kaartjes zelf wordt de huisstijl van de gemeente Dordrecht goed naar voren gebracht. dat zorgt ervoor dat het product als een geheel uitstekend bij elkaar past!

memory-direct-mail

De kaart van deze memory direct mail geeft de mogelijkheid om op een leuke manier belangrijke informatie over te brengen. De memory card is eenzijdig bedrukt met aan de buitenkant het logo van de gemeente Dordrecht en de inhoud die bestaat uit de aangegeven memory kaartjes.