uitnodiging teamuitje

De leukste uitnodiging voor uw teamuitje

Teambuilding wordt behoorlijk onderschat. Waarom? Het grootste gedeelte van de week zit u met uw collega’s gezamenlijk op de werkvloer. U hebt veel met elkaar te maken. Dan is het fijn dat jullie elkaar kennen en weten waar eenieder zijn interesses liggen. De opbouw naar het geplande teamuitje is minstens zo belangrijk als het teamuitje zelf, want vaak wordt er al weken van tevoren overgesproken. Hoe zorgt u ervoor dat u de leukste uitnodiging voor uw teamuitje realiseert? Dat vertellen wij u hieronder:

Kies de vorm

Bij Locomail kunt u kiezen uit verschillende vormen van uitnodigingen, zoals de pop-up kubus, de muziekkaart of kaart met geluid. En vanaf dat moment begint het teamuitje al. Kiest u voor een uitnodigingsvorm die past bij uw bedrijf of past bij het thema van het uitje. Welke boodschap zet u er vervolgens op? Wist u dat als u bijvoorbeeld kiest voor onze pop-up kubus dat die ook nog gebruikt kan worden als pennenhouder op een bureau. Om de leukste uitnodiging voor uw teamuitje te realiseren moet u vanaf dit moment een doordacht idee hebben.

Personaliseer

Naast de vorm van de uitnodiging is de inhoud ook volledig te personaliseren. Die kunt u aanpassen in uw bedrijfshuisstijl of in de stijl van het thema van het teamuitje. Hierdoor is de aanloop naar het teamuitje zelf nog spannender. Benieuwd of uw ideeën werkelijkheid kunnen worden? Onze specialisten staan graag voor u klaar, zodat u de leukste uitnodiging voor uw teamuitje kunt versturen.

Teamuitje, dit is waarom?

Wij gaven in de introductie al aan dat een teamuitje redelijk onderschat wordt. De onderlinge relatie tussen uw collega’s is belangrijk. U wilt niet dat uw collega’s met een naar gevoel naar het werk gaan. Wanneer uw collega’s met een vrolijk gevoel rondlopen op de werkvloer zal dat de productiviteit aanzienlijk verhogen. Het is dus een win-win situatie. Geef uw collega’s de kans elkaar te leren kennen buiten het werk om. Uw collega’s zullen zich meer verbonden voelen met de organisatie.

Wist u dat…?

Wist u dat teamuitjes vaak fiscaal aftrekbaar zijn. Dat maakt het dat teamuitjes nog interessanter worden. Echter zitten daar wel een 2-tal voorwaarden aan vast. Zo moet het teamuitje voor minimaal driekwart van alle werknemers van de onderneming zijn opengesteld. Daarnaast moet het bedrijfsuitje tevens een gezamenlijk karakter hebben. Teamwork makes the dream work.

Creativiteit staat voorop

Creativiteit staat voorop om de leukste uitnodiging teamuitje te realiseren. Niks is te gek. Al veel mooie bedrijven gingen u voor en voor inspiratie kunt u kijken tussen onze cases. Want een teamuitje plannen is al een taak op zich. Zorg daarom dat uw teamuitje er 1 is die herinneringen achterlaat, want herinneringen zijn goud waard! Zorg dat de uitnodiging teamuitje daarom een uitnodiging is die uw collega’s willen bewaren, omdat het symbool staat voor een geweldig teamuitje.

Locomail

Wij kunnen u ontzorgen om de leukste uitnodiging teamuitje te realiseren. Wij hebben ruim 8 standaard mogelijkheden in ons assortiment, maar wij vinden het ook te gek als wij uw idee kunnen realiseren. Schroom daarom niet om contact op te nemen met onze specialisten, zodat wij uw doel kunnen realiseren. Want van positieve reacties gaan wij ook een stapje harder lopen.

Tenslotte willen wij u en uw collega’s ontzettend veel plezier wensen bij uw teamuitje!