Case Direct Mailing Turning Card Zelf.

Een Klapkaart mailing is een mailing waar op een kleine oppervlakte, maximale ruimte gecreëerd wordt voor communicatieve doeleinden. De Klapkaart mailing kan op veel verschillende manieren worden vormgegeven. LocoMail heeft zich hierin gespecialiseerd. Voor Zelf. Is een Turning Card gemaakt waarop de uitleg gegeven wordt van de portal die het bedrijf aanbiedt.

Klapkaart-Zelf.

Zelf. heeft een portal waarop mensen bijvoorbeeld ICT meldingen kunnen plaatsen, een ruimte kunnen reserveren of een incident kunnen melden. De Zelf. portal is dus ideaal voor op kantoor en ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk. Redenen te over om hier een doeltreffende Klapkaart voor in te zetten als marketing en branding middel.

De Direct Mailing is full colour bedrukt in de huisstijl van het merk. Door de kaart om te klappen, komt er telkens een nieuw informatievlak in beeld. Tot 4x toe! De kaart lijkt op het eerste gezicht een simpele, enkele kaart. Maar dan blijkt dat de kaart de ‘klappen’ is en in het midden uit elkaar geduwd kan worden, waardoor de zijden naar achter klappen en er een nieuw venster tevoorschijn komt. Elke vouw is wel anders: je maakt nooit precies dezelfde beweging om een nieuwe kant te onthullen. Hierdoor is deze kaart een aandachtstrekker! Perfect als je niet in 1 korte beschrijving de door jou bedachte informatie kan delen.

De klapkaart mailing in eigen ontwerp en eigen vorm. Deze turning card voor Zelf. is een direct mailing die vierkant is. Dit is een van de vele opties voor deze originele mailing! Denk bijvoorbeeld aan de vorm van uw logo, ook een optie. Wij denken graag met u mee, qua technische kennis zijn de medewerkers van LocoMail voorloper!

Interesse gekregen in deze bijzondere mailing? Neem gerust even contact met ons op of bekijk het volledige aanbod aan draaikaarten die oneindig te ‘klappen’ zijn! LocoMail is uw partner in originele direct mailing, wij hebben meer dan 17 jaar ervaring.