Case Direct Mailing Turning Card Tentscape

Tentscape heeft de Klapkaart ingezet om hun klanten te informeren over hun producten. De tenten van Tentscape zijn uniek: ‘’Wij ontwikkelen steeds lichtere en sterkere tenten die snel en makkelijk zijn op te zetten en die meer uitstraling hebben dan welke andere tent ook. Wij richten ons op het leveren van top kwaliteit en tenten waarvoor 100% maatwerk mogelijk is.’’ Bij deze unieke tent hoort natuurlijk een unieke brochure: de Klapkaart van LocoMail. 

Klapkaart: ontzettend veelzijdig

De Turning Card is een unieke kaart die misschien op het eerste gezicht wat gewoontjes oogt. Maar niets is minder waar. Wanneer je begint met het open vouwen van de Turning Card blijven er nieuwe vlakken te voorschijn komen. Bij elke vouw komt er een nieuwe boodschap te voorschijn. Doordat deze Klapkaart letterlijk heel veelzijdig is, biedt de kaart genoeg ruimte voor alle informatie. Er zijn verschillende varianten beschikbaar: van visitekaartje (5,5×8,5 cm) tot aan een formaat van (20×20 cm). Doordat de Turning Card in verschillende formaten beschikbaar is, is deze direct mailing geschikt voor zowel een kleine als een grote communicatieboodschap. Doordat de ontvanger op onderzoek moet uitgaan om de boodschap te vinden, zal deze vorm van communicatie meer indruk maken dan een gewone kaart of brochure. Wilt u een Klapkaart versturen? Geen probleem! Naast de Klapkaart zelf is ook de envelop aan te passen naar een gepersonaliseerd ontwerp.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van de Klapkaart?

Bent u benieuwd naar wat de Turning Card voor u kan betekenen? Neem dan een kijkje op de website en zie wat LocoMail voor mogelijkheden aanbiedt. Ziet u een geschikt product maar is het ontwerp niet helemaal naar wens? Neem dan contact op met één van de medewerkers, zij denken graag met u mee om tot een succesvolle mailing te komen. En wie weet stuurt u uw uitnodigingen of brochures de volgende keer wel met de producten van direct mail LocoMail.

 

Ga naar pagina direct mail Turning Card