Het ss Rotterdam lanceert de kinder check-in, waarbij kinderen in het zonnetje worden gezet en een ‘speciale behandeling’ krijgen.

Kinderen zijn Koning, Keizer, Kapitein

Attractiepark Het Land van Ooit behandelde kinderen al als een Koning, op ss Rotterdam worden kinderen als de kapitein behandeld. Er is een speciale kinderroute uitgestippeld, waarbij de jonge gasten op een speelse manier alles te weten komen over ss Rotterdam.

De jonge gasten krijgen daarnaast een eigen welkomstbrief en flessenpost om bijvoorbeeld naar opa en oma te versturen. “Kinderen en ouders reageren super enthousiast en maken volop gebruik van de flesjes!”, aldus Jasper de Vries, marketing Executive van ss Rotterdam.

Eigen Check-in

Alle kinderen tussen de 3 en 12 jaar krijgen een eigen check-in. Ze betreden het ‘kids check-in’ trapje en worden als volwaardige gasten ingecheckt. De kinderen ontvangen een eigen welkomstbrief en een flessenpost om per post te versturen.

Niek was één van de eerste die werd ingecheckt volgens deze unieke kindvriendelijke procedure. Bij binnenkomst op de kamer: “Huh, hoe weten ze eigenlijk hoe ik heet?!”… “Het is een waar succes!”

Kinderfiguren

Speciaal voor de kinderen, zijn er speciale karakters in het leven geroepen. Samen met zijn vriendjes is Kapitein Kaap hét boegbeeld van het ss Rotterdam voor kinderen. Op verschillende plekken kom je hem samen met Binkie, DolleFien, TrotseAlbert en Sloepie tegen. Zo heeft Kapitein Kaap zijn eigen kinderhoek, waar gespeeld kan worden en op ieder moment van de dag films worden vertoond.

Zo wordt een overnachting niet alleen voor ouders een leuk uitje, maar ook voor de kinderen. En iedereen weet: Zijn de kinderen gelukkig, dan heeft het hele gezin een leuke tijd!