Direct Mailing Eindejaarsmailing Kerst Change Card

Voor de feestdagen heeft LocoMail nieuwe, originele, zakelijke kerstkaarten voor u ontworpen. U kunt kiezen uit drie verschillende soorten kaarten die gegarandeerd opvallen bij uw zakenrelaties. Naast dat u zelf een ontwerp kunt aanleveren voor één van deze drie kaartsoorten, hebben wij alvast een tal van grafische ontwerpen voor u klaarliggen. Deze grafische ontwerpen hebben een levendige, wereldse en feestelijke uitstraling en zijn bedrukt met de kalenderdagen van 2015. Daardoor blijven deze zakelijke kerstkaarten het hele jaar door van toepassing en hebben uw zakenrelaties des te meer reden om juist uw kerstkaart op hun bureaus te laten staan. Deze bewegelijke kaarten zijn bovendien zo ontworpen dat ze uitnodigen tot het verder bestuderen van de tekst en afbeeldingen, wat de naams- en imagobekendheid van uw bedrijf ten goede komt. Bestel nu uw eindejaarsmailing en profiteer van 10% korting op uw opvallende mailing!

blogafbeelding-kerstkaartplus-OutoftheBox

De Out of the Box verrast uw zakenrelaties door letterlijk uit de enveloppe te springen als deze wordt geopend. Dit is de bestseller van LocoMail. Met de zes vlakken van deze uitnodigende kubus is er voldoende ruimte voor de kalenderdagen en uw persoonlijke kerst-, en nieuwjaarswensen.

blogafbeelding-kerstkaartplus-5-card

De 5- Card is een selfmailer, waarbij de adresgegevens op het product komen te staan. De 5-Card heeft maar liefst tien vlakken die bedrukt kunnen worden, vijf aan de voorkant en vijf aan de achterkant. Deze kaart moet uitgevouwen worden, waardoor steeds een nieuwe boodschap ontvouwen wordt.

blogafbeelding-kerstkaartplus-changecard

Ook de ChangeCard is een selfmailer. Wanneer de kaart opengevouwen wordt is er een venster te zien met daarin uw boodschap in de vorm van een tekst en/of afbeelding. Wanneer aan het lipje aan de kaart getrokken wordt, ontstaat er een lamelleneffect waarbij het andere gedeelte van uw boodschap tevoorschijn komt. Op de linkerzijde is ruimte voor een uitgebreidere tekst en de adresgegevens worden op de achterkant van deze kaart gedrukt.

Bent u geïnteresseerd in één van de zakelijke kerstkaarten Plus met 10 % korting op uw eindejaarsmailing? Vraag dan een offerte aan om uw prijs te berekenen. Wij proberen deze op werkdagen binnen 24 uur aan u toe te sturen per mail. Als u besluit over te gaan tot bestellen kunnen wij 250 binnen twee dagen leveren.