Case Direct Mailing Tony Chocolonely Kärcher

Om de klanten van Kärcher, die tijdens de zomeractie van vorig jaar een minimaal bedrag besteed hebben, te bedanken, stuurde Kärcher hen een cadeau doos op. Afhankelijk van het besteedde bedrag, heeft Kärcher een doos met 2, 3 of 4 Tony’s Chocolonely repen opgestuurd. Een heerlijke traktatie in een uniek jasje. Benieuwd hoe dit product tot stand is gekomen? Lees dan verder!

case-kärcher-locomail

Het cadeau heeft een wikkel met het logo van Kärcher en een persoonlijke tekst. De doos kunt u openen door aan de lipjes die aan de voorkant van het pakketje zitten, te trekken. Als u de doos geopend heeft, ziet u als eerst een kaart liggen. Op die kaart staan de verschillende smaken van de Tony’s Chocolonely chocoladerepen. Onder die kaart vind u de Tony Chocolonely repen en een Kärcher pen. De quote ”Crazy about chocolate, serious about cleaning” komt meerdere keren terug in deze direct mail. U kunt deze quote zien op de kaart en op de chocoladerepen. De bedoeling van dit pakket is puur het bedanken van de klant en het merk nogmaals onder de aandacht brengen, op een positieve manier! Het leuke is daarnaast dat dit pakket iets lekkers en iets leuks bevat, waardoor de klant ook nog na het eten van de chocolade aan Kärcher zal denken.

case-kärcher-locomail

Kärcher heeft voor deze direct mail goed de huisstijl verwerkt in het concept. Op deze manier werd dit product helemaal eigen! Deze kleuren gebruikt Kärcher ook voor hun website en de meeste producten hebben ook deze kleuren.

Direct mail wordt voor vele verschillende doeleinden gebruikt, zoals voor het bedanken van klanten of om een nieuw product te introduceren. Direct mail van LocoMail onderscheidt zich van de normale mailings, omdat door de unieke stijl van direct mail, de mailing een hogere attentiewaarde heeft. Het versturen van direct mail zorgt ervoor dat u een grote groep mensen in een korte tijd snel en persoonlijk kunt benaderen.

Heeft deze blog uw interesse in direct mail vergroot? Neem dan vooral een kijkje bij ons gehele assortiment of vraag vrijblijvend een offerte of sample box aan. Wilt u nog meer producten van ons ontdekken? Lees dan ook even onze andere blogs. Heeft u nog vragen voor ons? Neem dan gerust even contact op. Wij helpen u graag!