Case Direct Mailing Pop Up Kubus Bedankje Kantoor en Kopie

Om zakenrelaties te bedanken voor het afgelopen jaar en hen fijne feestdagen te wensen, heeft Kantoor en Kopie ervoor gekozen om een Pop-up Kubus laten maken bij LocoMail. De Pop-up Kubus is een populaire direct mail die veel wordt verkocht bij LocoMail. Dat komt omdat u door het unieke verrassingseffect van deze direct mail een hoge attentiewaarde kunt verwachten. Daarnaast kunt u veel informatie kwijt op deze direct mail.

case-kantoor-en-kopie

De envelop van deze direct mail is in blauw bedrukt en heeft een feestelijke uitstraling. Op de envelop staat de tekst ‘Vrolijk kerstfeest en een gezond nieuwjaar.’ U kunt de envelop openen door te trekken aan de strip die aan de zijkant van de direct mail zit. Als u de strip heeft losgetrokken springt de kubus uit de envelop. Wat deze Pop-up Kubus zo bijzonder maakt, is dat die gelamineerd is. Daardoor krijgt de direct mail een glanzend effect i.p.v. het standaard matte effect. Deze direct mail is gemaakt in opdracht van Kantoor en Kopie en heeft een oplage van 500 stuks.

case-kantoor-en-kopie-pop-up-kubus

Kantoor en Kopie heeft hun huisstijl goed verwerkt in deze direct mail. Blauw en geel zijn de primaire kleuren hierin. Deze kleuren gebruiken ze ook op de website.

Direct mail kunt u voor vele verschillende doeleinden gebruiken. Bedrijven gebruiken direct mail voornamelijk voor het bedanken van klanten of om een nieuw product te introduceren. Direct mail van LocoMail onderscheidt zich van de normale mailingen, omdat door de unieke stijl en verrassingseffect van de direct mail, de mailing een hogere attentiewaarde heeft. Het versturen van direct mail zorgt ervoor dat u een grote groep mensen in een korte tijd snel en persoonlijk kunt benaderen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar wat wij nog meer te bieden hebben? Dan kunt u gerust even een kijkje nemen bij ons gehele assortiment. Heeft u nog vragen naar aanleiding van deze blog of heeft u nog een algemene vraag over LocoMail? Neemt u dan gerust contact met ons op, zodat wij u te woord kunnen staan.

Wilt u meer van deze blogs lezen over onze andere producten? Lees deze dan hier!