Case Direct Mailing 5Card Selfmailer Julianahoeve

Julianahoeve heeft ons benaderd om een direct mail product te maken om klanten te informeren over de camping. De keuze viel op onze 5-Card, een unieke en effectieve selfmailer. Bent u benieuwd naar welke keuzes Julianahoeve heeft gemaakt voor deze uitvouwbare kaart en wat de mogelijkheden zijn? Lees dan snel verder.

case-julianahoeve

De 5-Card is een uitvouwbare kaart die uit 5 vlakken bestaat. Bij elk vlak dat je openvouwt, komt er nieuwe informatie tevoorschijn. Elk vlak heeft twee kanten waar u informatie op kunt neerzetten. In totaal heeft u dus 10 zijden om informatie op te zetten.

Gezinscamping Julianahoeve koos voor een 5-Card van 100 bij 150 mm met perforaties, oftewel scheurlijnen. Scheurlijnen zijn uitermate geschikt wanneer u waardebonnen wilt verwerken in de 5-Card. Dat is dan ook wat Julianahoeve heeft gedaan. Zij kozen voor 3 waardebonnen, die eenvoudig afgescheurd konden worden met behulp van de scheurlijnen.

De 5-card heeft een standaardafmeting van 100 bij 150 mm, maar kan ook in andere formaten besteld worden. Het is een lichtgewicht kaart die bestaat uit stevig papier met een glans. De kaart wordt gesloten met een sluitzegel. Deze selfmailer kan voor allerlei doeleinden worden ingezet. Denk aan een kerstkaart voor zakelijke klanten of een beursuitnodiging.

case-julianahoeve-locomail

Een extra optie die u heeft is om 4 inlegkaartjes toe te voegen. Dit is handig wanneer u extra informatie wilt toevoegen, maar deze kaartjes kunnen bijvoorbeeld ook gebruikt worden als VIP-uitnodiging. Verder kunt u de 5-Card personaliseren met de naam van uw klant. Tot slot heeft u ook de mogelijkheid om de 5-Cards te verpakken in een standaard envelop en deze te inktjetten.

Heeft u behoefte aan extra informatie over onze 5-Card? Neem dan gerust contact met ons op. Of vraag vrijblijvend een offerte aan. Voor klanten die zich nog willen oriënteren op onze direct mail producten hebben wij een speciale Sample box. Hierbij bepaalt u zelf de inhoud. Ook deze kunt u vrijblijvend aanvragen.