Case Direct Mailing Out of the Box Spring Kubus Heineken

S&OP NeXt heeft voor Heineken data geïmplementeerd en dat presenteren ze op onze direct mail de Out of the Box Card. Er zijn verschillende datavisualisaties te zien op de Springdoos en daarnaast is er een QR-code gebruikt via welke men nog meer informatie kan verkrijgen. Voor Heineken heeft S&OP NeXt een stappenplan opgezet, omdat ze geloven dat Heineken een boost krijgt zodra er een verandering wordt inzet. Omdat de direct mail voor Heineken veel informatie bevat, hebben ze er dus voor gekozen om de Out of the Box direct mail in te zetten. Op de Springdoos, ook wel Pop-up Kubus genoemd, is veel ruimte voor tekst en afbeeldingen en dat is ideaal voor deze originele zakelijke direct mail brochure.

Springdoos direct mail brochure

De originele direct mail valt op waardoor de ontvanger getriggerd is om de informatie op de Springdoos te lezen. Daarbij wordt de informatie gekoppeld aan de opvallende mailing en zal de boodschap dus ook langer blijven hangen. De Out of the Box direct mail  is een geschikte mailing wanneer u opzoek bent naar een ludiek en opvallend mailingproduct dat genoeg ruimte heeft voor uw communicatieboodschap. Door de verschillende vlakken is er genoeg ruimte voor tekst en visuele toevoegingen. De Springdoos kan niet alleen gebruikt worden als informatie direct mail in de vorm van een zakelijke direct mail brochure. De Out of the Box directmail kan ook gebruikt worden als zakelijke uitnodiging, nieuwsbrief, kalender of als u andere ideeën heeft, zijn die ook altijd welkom bij ons. De vorm van de 9 cm bij 9 cm Springdoos is zo breed inzetbaar dat deze variant van de Pop up mailing eigenlijk voor elke boodschap geschikt is.

Onze direct mailing producten: opvallend en effectief

Kijk op onze website bij de andere direct mail cases over hoe bedrijven onze zakelijke direct mail brochures en zakelijke uitnodigingen hebben ingezet. Omdat onze direct mailing producten opvallen, zijn ze ook effectief en sommige producten hebben ook nog een functie doordat er pengaten aan de bovenkant van de springdoos zijn toegevoegd. Past de Out of the Box direct mail toch niet bij uw boodschap? Misschien is een andere Pop up mailing meer iets voor uw klanten of past dat beter bij uw bedrijf. Als u een offerte wilt aanvragen, neem dan vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers. Wij denken ook graag mee met oplossingen en wij doen ons best om al uw vragen te beantwoorden.