Case Direct Mailing Uitnodiging 5Card

Van 6  tot 9 september is de internationale maritiem beurs in Hamburg (SMM). Door de vele stand is het voor bedrijven essentieel om zich van elkaar te onderscheiden. Een van de deelnemende bedrijven is SSI. SSI ontwikkelt onderdelen voor machines die onder anderen gebruikt worden om vloeistoffen en vasten stoffen van elkaar te scheiden. Om klanten en contacten van hun aanwezigheid op SMM de hoogte te brengen, hebben zij een unieke informatieve beurs uitnodiging laten ontwikkelen.

SSI's informatieve beurs uitnodiging

De 5 Card als beurs uitnodiging

De deichtgebvouwen informatieve beurs uitnodiging ziet er in de eerste oogopslag uit als een strakke zakelijke mailing en verklapt nog weinig over de inhoud. Maar wanneer de, zo geheten, 5-Card open gevouwen wordt, ziet de ontvanger hoe veel informatie er binnenin te vinden is.  Normaal heeft deze mailing 5 vlakken beschikbaar voor een informatie tekst, afbeelding of uitnodiging, maar aan deze informatieve beurs uitnodiging zijn 3 inlegkaartjes toegevoegd. Hiermee maakt SSI optimaal gebruik van de ruimte die deze mailing biedt.

De kleurrijke heldere foto die het hele middenstuk van de mailing in beslag neemt trekt meteen de aandacht en geeft in één veld weer waar de mailing over gaat.  De omliggende vakken geven meer informatie over het bedrijf en de aankomende beurs. De losse inlegkaartjes geven de informatieve beursuitnodiging een originele touch. SSI heeft ervoor gekozen om op deze kaartjes hun kernwaarden te plaatsen, hierdoor is het meteen duidelijk waar het bedrijf voor staat. van de kaartjes zijn, net als de voorkant, in fullcolour bedrukt. SSI heeft ervoor gekozen om de achterkant te bedrukken met foto’s die de kernwaarden ondersteunen.

Informatieve beurs uitnodiging voor SSI

Doordat de kaart zich uitvouwt, blijf je geprikkeld; hierdoor komt de boodschap nog meer naar voren. Daarnaast is er voor deze beurs uitnodiging gebruik gemaakt van mooi kleur contrast. De buitenkant van deze beurs uitnodiging is bedrukt met een grijze print, de boodschap en het logo die geplaatst zijn in het rood, vallen hierdoor duidelijk op. Als de kaart is open gevouwen, is het grote contrast te zien tussen de buitenkant en de gekleurde binnenkant, die bedrukt is met een mooie foto.

Uw eigen beurs uitnodiging versturen?

Wilt u weten hoe uw bedrijf een 5-Card in zou kunnen zetten als informatieve beurs uitnodiging of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een van onze andere producten? Neem dan contact  op met een van onze medewerkers, zij kunnen u helpen met het vinden van de meest effectieve mailing als uitnodiging voor uw bedrijf.