originele zakelijke uitnodiging

Ideeën voor een originele zakelijke uitnodiging

Heeft u een evenement of beurs gepland, of staat er een andere speciale gelegenheid te wachten? Wie weet opent u een nieuw bedrijfspand of komt er een vestiging van uw bedrijf bij. Welke gelegenheid het ook is, u betrekt hier uiteraard graag de juiste relaties bij. De eerste stap naar een groot succes van uw event begint dan uiteraard met een originele zakelijke uitnodiging versturen naar de genodigden. Wij geven u in dit blog dan ook de beste ideeën voor een zakelijke uitnodiging:

Een Pop up kubus als uitnodiging

Een pop up kubus als uitnodiging versturen is een ontzettend effectieve vorm van marketing. De perfecte manier om op te vallen. Het vergroot uw kans op succes bij uw genodigden. Daarnaast zal er lang over uw originele zakelijke uitnodiging worden nagepraat.

Zorg voor een persoonlijk tintje

Ook bij een originele zakelijke uitnodiging is het belangrijk om deze naadloos aan uw bedrijf te laten aansluiten. Het is dan ook belangrijk om herkenbaarheid terug te brengen op uw uitnodiging zodat deze persoonlijkheid krijgt. Werk met de kleuren van uw logo, het lettertype, kortom: match de uitnodiging met de huisstijl van uw bedrijf.

Een originele zakelijke uitnodiging als geen ander

Wanneer u een echt originele zakelijke uitnodiging wilt versturen heeft u verschillende opties die u kunt gebruiken. Eerder hebben we de Pop up kubus genoemd, maar ook een Confetti kaart of muziekkaart is ontzettend origineel. Deze vormen van direct mail vallen op, geven spektakel, zullen niet vergeten worden en ontzettend veel benoemd worden. Juist omdat ze zo origineel zijn!

Om de ontvanger echt te raken, informeren of overtuigen is het belangrijk dat deze inspirerend en informatief is. Zorg er daarom voor dat er geen ellenlange teksten op staan. Houdt het kort en bondig en geef precies genoeg informatie. Zo weet de ontvanger exact wat er te verwachten valt. Dat is uiteraard prettig.

Een punt om rekening mee te houden: te veel tekst wordt niet altijd helemaal gelezen. De juiste visuele elementen en vormgeving zorgen voor heldere informatie en zijn daardoor erg effectief.

Onthul niet alles

Wanneer u een event organiseert kan het zijn dat u bijvoorbeeld een nieuw product lanceert of een nieuw pand betrekt. Uiteraard is het dan niet nodig om alles in de uitnodiging uit de doeken te doen en de uitnodigend als een teaser te laten werken, zodat de genodigden nieuwsgierig worden. Wel kunt u een klein tipje van de sluier oplichten, zo kunt u wat elementen in de uitnodiging verwerken.

Opvallen met een originele zakelijke uitnodiging

Uiteraard wilt u opvallen met een originele zakelijke uitnodiging. Deze moet allesbehalve ongeïnspireerd zijn. U wilt immers indruk maken en een goede indruk achterlaten. Dan is een geluidskaart van Locomail een echte kans. U komt op een bijzondere manier binnen en de ontvanger zal het niet vergeten. Advies nodig? Neem dan contact met ons op, we staan ontzettend graag voor u klaar en maken er samen een originele zakelijke uitnodiging van.

Wij kunnen niet wachten! U wel?