Case Direct Mailing Out of the Box Pop Up Huisje

De Ideale verhuiskaart voor bedrijven is de Pop Up Card van LocoMail. Terwijl de kaart opent, verschijnt er een plaatje dat opstaat. De ideale plek om een afbeelding van het nieuwe pand te tonen. Vindt bij LocoMail uw ideale verhuiskaart bedrijf!

Verhuiskaarten

De meeste verhuiskaarten zijn maar saai en bestaan uit een flyer, brief of zelfs een mailtje. Maar voor een goede klantbinding moet je als bedrijf meer doen, dan alleen mailtjes sturen. Met de Pop Up Card, pak je de aandacht van de ontvanger.

Een mailtje verdwijnt al snel in een overlopende inbox, terwijl een kaart die op de mat valt, veel langer bewaard wordt en in het oog blijft. Op die manier maakt u dus langlopende reclame voor uw bedrijf, zonder dat de ontvanger het doorheeft.

Jubileumuitnodiging

De Pop Up Card is ook geschikt als Uitnodiging voor een bedrijfsuitje, uitnodiging voor bedrijfsevenement, uitnodiging voor bedrijfsfeest, unieke mailing, product introductie, directmailing en als jubileum uitnodiging.

Snelle levering verhuiskaart

De Pop-Up Card is zowel in grote als kleine aantallen te bestellen. U heeft al een persoonlijke kaart vanaf 20 stuks. Omdat de Pop Up Card net als onze andere pop up direct mailings volledig in huis geproduceerd wordt kunnen we een levertijd hanteren van 5 tot 10 werkdagen na aanleveren/goedkeuring van de bestanden en eventueel een echte proefdruk. Ook is het mogelijk een spoedbestelling van deze Pop Up Card mailing te plaatsen.

Interesse in de Pop Up Card? Vraag een gratis demo aan bij LocoMail.