Een zakelijk jubileum organiseren is niet gemakkelijk. Iedereen kijkt je op de vingers en bemoeit zich ermee. Tevens moeten er veel dingen tegelijkertijd geregeld worden. De kans dat je iets vergeet is dan ook groot. Daarom hebben we een aantal regels en tips om er een topfeest van te maken!

Regel de locatie. Vraag wat er mogelijk is aan versiering/catering/entertainment

Verstuur een originele uitnodiging van LocoMail. Kies zelf de soort jubileum uitnodiging die je wilt sturen en personaliseer hem volledig naar eigen ontwerp. Op de uitnodiging kan het bedrijfslogo, een tekst met informatie over het jubileum of wellicht een dresscode staan. Tevens kunnen er ook slimme opties zoals een QR-code waarmee mensen zich kunnen aanmelden op. Op die manier weet je precies hoeveel mensen er komen!

Zorg dat er catering aanwezig is. Het is belangrijk dat er genoeg eten en drinken aanwezig is op het jubileum. Houd ook rekening met vegetariërs of andere dieetwensen.

Vul het programma. Als je het jubileum persoonlijk wil maken, kan je als collega’s een aantal acts voorbereiden om hardop te lachen. Liever zelf niet op het podium staan? Huur dan bijvoorbeeld een zanger of band in!

Zorg voor vervoer naar de locatie. Wanneer mensen een leuk feestje willen houden, dan is er vaak drank in het spel. Wellicht is het dus een goed idee om een busje in te huren, die mensen ergens kan afzetten. Eventueel kan je ook een hotel huren in de buurt, dit hangt natuurlijk van het budget van het jubileum af.

Maak duidelijk wie de leiding heeft. Het is handig dat men weet wie ze moeten aanspreken in het gevel er problemen of vragen zijn. Dit zorgt er voor dat het voor iedereen duidelijk is en het feest goed kan verlopen.