Case Direct Mailing Out of the Box Pop Up Huisje Gemeente Peel en Maas

De gemeente Peel en Maas is een gemeente met ruim 43.000 inwoners, die en trots zijn op de regio. Nu is er in de gemeente de afgelopen maanden hard gewerkt aan het nieuw Huis van de gemeente. En als we het gemeente bestuur mogen geloven, mag het eindresultaat er zijn. “Met het Huis zetten we een nieuwe stap in onze dienstverlening, onze ambitie wordt werkelijkheid. Een ontmoetingsplek waar inwoners, ondernemers, maatschappelijke partners en gemeente gezamenlijk vorm geven aan de ontwikkeling van Peel en Maas.” Aldus de burgemeester van de gemeente.

Creatieve direct mail voor opening

Om genodigden voor de feestelijke opening uit te nodigen is het Pop up Huisje als creatieve direct mail ingezet. Het Huisje als direct mail leent zich natuurlijk perfect voor de opening van een nieuw gebouw, en dus ook voor de feestelijke opening van het Huis van de Gemeente Peel en Maas. Maar deze creatieve direct mail is niet alleen geschikt voor de opening van een nieuw gebouw. Het Pop up Huisje past ook bij direct marketing wanneer het gaat om een verhuizing of een boodschap van bijvoorbeeld een makelaarskantoor of banken met een boodschap over hypotheken. Deze creatieve direct mail heeft dus meer mogelijkheden dan je wellicht zou denken.

Het Huisje geschikt als uw direct mail?

Heeft u een communicatie boodschap of een bedrijf dat goed past bij deze creatieve direct mail? Wilt u bijvoorbeeld de opening van een nieuw filiaal of een verhuizing bekend maken aan klanten en relaties? Dan is het Pop Up Huisje iets voor u. De creatieve vorm en het verrassingseffect bij het openen van de envelop, zorgen er voor de attentiewaarde hoger ligt bij de ontvanger dan bij een standaard direct mail. Dit heeft als resultaat dat uw boodschap langer blijft hangen. Overtuigd van deze creatieve direct mail? Op de productpagina vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Dan kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers. Zij denken graag mee en vertellen u graag over de mogelijkheden van onze creatieve direct mail producten.