Home » Haringparty Event uitnodiging versturen naar zakenrelaties

Haringparty Event uitnodiging versturen naar zakenrelaties

Elk jaar in juni is het weer zo ver: de start van het haringseizoen! Tijdens een Haringparty Event wordt de verse haring van het seizoen gepresenteerd en gezamenlijk ‘geproefd’. Traditiegetrouw wordt het haringseizoen officieel geopend door het eerste vaatje Hollandse Nieuwe te veilen, waarbij de opbrengst naar een goed doel zal gaan. Ieder jaar zal hier een ander goed doel mee worden gesteund. Terwijl de haring en drankjes door de serveersters in klederdracht worden langs gebracht, wordt er tijdens een Haringparty Evenement vaak genetwerkt met zakenrelaties.

Organiseert u dit jaar ook een Haringparty Event? Dan kunt u dit het beste aan uw zakenrelaties laten weten met een opvallende en exclusieve direct mailing uitnodiging. Door het aankondigen van het Haringparty Event op een spectaculaire wijze, valt de direct mailing extra op tussen de reguliere poststukken. Hierdoor zal de uitnodiging beter onder de aandacht komen bij uw doelgroep, en zal de exclusiviteit van het Haringparty Event worden benadrukt.

Haringparty uitnodiging mogelijkheden

Al onze opvallende en originele direct mailings hebben een uniek verrassingseffect, waardoor alle DM’s zijn in te zetten als effectieve Haringparty uitnodiging. Het BliQje is misschien wel de meest bijpassende direct mailing om in te zetten als Haringparty uitnodiging. Veel vis komt immers uit blik. Organiseert u een Haringparty Evenement aan de zee? Bekijk dan vooral ook onze Flessenpost direct mailing. Andere leuke ideeën zijn de Out of the Box en de Uitschuifkaart. De Out of the Box is een pop up kubus die uit de envelop zal springen als de doelgroep deze opent, en is tevens onze bestseller. Bij de Uitschuifkaart mailing kunt u aan beide uitschuif zijdes informatie plaatsen over bijvoorbeeld de locatie en de dresscode. Ook kunt u ervoor kiezen een direct mailing volledig te customizen, bijvoorbeeld door een pop up van een haring toe te laten voegen aan de Pop up kaart A6. Bekijk om inspiratie op te doen voor de Haringparty uitnodiging ons volledige aanbod van direct mail producten. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet!

Haringparty Event inspiratie

Haringparty Uitnodiging BliQje DM

Rabobank Vallei en Rijn en Het Oude Politiebureau hebben het BliQje ingezet als uitnodiging voor hun Haringparty. Met het motto “Er zijn van die uitjes… die mag je niet missen” is dit een voorbeeld van een effectieve direct mailing. In dit blog leest u welke mogelijkheden er zijn met het BliQje al Haringparty uitnodiging.

Lees meer over de Haringparty opties

Haringparty event direct mail Van Drunen

Ook tijdens het Haringparty Event is het een geschikt moment om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Installatiegroep van Drunen deed dit met orginele businesscards. Verschillende zakenrelaties hebben de unieke Turning Card Businesscards in handen gekregen tijdens het netwerken.

Lees meer over de Haringparty opties

Haringparty event BliQje direct mailing

Wilt u meer inspiratie opdoen over het organiseren en uitsturen van originele Haringparty uitnodigingen voor uw Haringparty Evenement? In dit blog wordt alles uitgelegd over het Haringparty Event, het netwerkgedeelte, bijhorende tradities en krijgt u tips voor het versturen van exclusieve uitnodigingen.

Lees meer over de Haringparty opties

Bekijk alle direct mail producten