Case Direct Mailing Twin Slider Schuifkaart De Haardt

De Haardt ontwikkelt en produceert veiligheids- en tijdsregistratiesystemen voor kartbanen. Met de door hun verstuurde mailing kondingen ze niet alleen hun nieuwe logo aan, maar ook de twee nieuwste producten van de Haardt. De handmatige schuifkaart is hier het perfecte middel voor. De kaart biedt namelijk ontzettend veel ruimte voor communicatieboodschappen. In deze case laten  we u zien hoe De Haardt de Twin Slider kaart heeft ingezet.

3 – 2 – 1 GO!

De Haardt heeft ervoor gekozen om de twee zijdes van de kaart voor verschillende introducties in te zetten. Met de tekst ‘Curious about the new logo of De Haardt..?’ aan de ene zijde, introduceert De Haardt haar nieuwe logo. Wanneer de ontvanger aan de ‘pull here’ duimgreep trekt, schuift namelijk aan de linkerkant het oude logo uit en aan de rechterkant het nieuwe logo.

Handmatige schuifkaart De Haardt

Op de achterzijde van de kaart worden, met de tekst ‘Curious about the new products of De Haardt..?’, de twee nieuwste producten van De Haardt geintroduceerd. Wanneer aan de ‘pull here’ duimgreep wordt getrokken schuift aan de linkerkant een kaart met informatie over de ‘Xtra.RFID Reader’ uit en aan de rechtkant een kaart met informatie over de ‘Xtra.IO Extender.’

Dit laat zien dat de kaart veel mogelijkheden biedt voor verschillende communicatieboodschappen. Op de Twin Slider uitschuifkaart kunnen deze namelijk perfect op één kaart verwerkt worden.De handmatige schuifkaart is niet alleen perfect in te zetten als middel om een nieuw product of logo aan tekondigen, maar dient ook uitstekend als cadeauverpakking. Het is een typisch product dat de aandacht trekt en waarmee met één simpele handeling opeens veel informatie zichtbaar is.

De gehele uitschuifkaart kan full colour bedrukt worden en is bovendien een selfmailer. Dit betekent dat het mogelijk is om de kaart zonder envelop te versturen. Op de duimgreep van de kaart wordt dan een sluitsticker geplakt om te voorkomen dat de kaart tijdens de verzending al uitschuift.

De Haardt handmatige schuifkaart

Handmatige schuifkaart vs WingsCard

Wanneer u bekent bent met onze producten, is het u wellicht opgevallen dat de Twin Slider veel weg heeft van de WingsCard direct mail. Bij beide mailing producten schuiven er namelijk panelen uit de kaart. Er zit echter wel degelijk verschil tussen de kaarten.De WingsCard heeft namelijk een heel hoog verrassingseffect. Wanneer de kaart uit de envelop wordt gehaald, zullen de zijpanelen gelijk uitschuiven. Bij de Twin Slider schuifkaart, gaat het echter om een handmatig mechanisme. Het effect van de WingsCard is een goede manier om eenmalig de ontvanger te verrassen, de Twin Slider kan  keer op keer in en uit elkaar worden geschoven.

Een ander belangrijk verschil is de manier van verzenden. De Twin Slider is een selfmailer en kan dus zonder envelop op de post worden gedaan, hiermee is het voor de ontvanger gelijk duidelijk wat hij of zij in handen heeft. De WingsCard kan alleen in een envelop verstuurd worden, waardoor de ontvanger nog wat langer in spanning wordt gehouden.

Zelf een uitschuifkaart versturen?

Heeft de uitschuifkaart uw aandacht getrokken? Onze collega’s denken graag met uw mee over welk mailingproduct, de Twin Slider of de WingsCard, het beste past bij uw communicatieboodschap. Maar misschien heeft u zelf ook wel een voorkeur, wij horen het graag! Wilt u anderen ook overtuigen van het effect van de uitschuifkaart? Vraag dan gratis een sample pakket aan zodat u het effect aan bijvoorbeeld uw collega’s kunt laten zien. Bent u al overtuigd? Vraag dan snel een offerte aan voor uw eigen uitschuifkaart mailing!

Bewaren

Bewaren