Grappige uitnodiging teamuitje

Deze grappige uitnodiging voor een teamuitje moet je zien

Een teamuitje wordt vandaag de dag behoorlijk onderschat. Zo ook de grappige uitnodiging teamuitje die daaraan gekoppeld kan worden. Een teamuitje zorgt niet alleen voor de teambuilding op de werkvloer, personeelsleden kunnen elkaar ook leren kennen buiten het werk om. Immers net zo belangrijk. Graag vertellen wij u meer over onze uitnodigingsmogelijkheden.

 

 

Grappige uitnodiging teamuitje met de Pop-up Kubus

Een teamuitje begint al bij het moment dat de uitnodiging wordt verstuurd. Vanaf dat moment kan er naar de betreffende datum worden toegeleefd. Gelukkig hebben wij de oplossing voor u, namelijk onze Pop-up Kubussen. De naam zegt het al… De kubus springt daadwerkelijk uit de verpakking. Daarnaast is de kubus volledig te personaliseren in o.a. uw huisstijl. Schrijf uw leuke uitnodiging erop, wellicht een raadsel omtrent de activiteit en eventuele opmerkingen. Het totale plaatje voor een grappige uitnodiging teamuitje vindt u met onze Pop-up Kubus.Case Direct Mailing Out of the Box Pop Up Kubus Ministerie van Justitie en Veiligheid

Turning Card

Of je nu een kleine of grote boodschap hebt, de Turning Cards passen zich aan met formaten van visitekaartjes tot brochures. Elke vouw onthult een nieuwe boodschap, in een vorm naar eigen keus. Zo kan je een Turning Card maken van uw eigen logo. Kies het formaat dat bij jullie past en maak een blijvende indruk!

Case Direct Mailing Turning Card Vouwkaart

Puzzel

Anders dan de rest. Spreekt u dat aan? Dan zijn onze specials echt iets voor u en dan voornamelijk de puzzel uitnodiging. Nodig uw gegadigden uit door ze de puzzel in elkaar te laten zetten. Hiermee maakt u niet alleen de ontvanger actief door de puzzel in elkaar te laten zetten. Er is namelijk ook wat te kletsen op de werkvloer over wat de activiteit zou kunnen zijn. Wij vinden dat de tijd voor standaard uitnodigingen voorbij is. De wereld is modern en creatief en daar gaan wij graag in mee. U ook?

Puzzel