Grappige uitnodiging teamuitje

Deze grappige uitnodiging voor een teamuitje moet je zien

Een teamuitje wordt vandaag de dag behoorlijk onderschat. Zo ook de grappige uitnodiging teamuitje die daaraan gekoppeld kan worden. Een teamuitje zorgt niet alleen voor de teambuilding op de werkvloer, personeelsleden kunnen elkaar ook leren kennen buiten het werk om. Immers net zo belangrijk. Graag vertellen wij u meer over onze uitnodigingsmogelijkheden.

Popup kubus

Grappige uitnodiging teamuitje met de pop-up kubus

Een teamuitje begint al bij het moment dat de uitnodiging wordt verstuurd. Vanaf dat moment kan er naar de betreffende datum worden toegeleefd. Gelukkig hebben wij de oplossing voor u, namelijk onze pop-up kubussen. De naam zegt het al… De kubus springt daadwerkelijk uit de verpakking. Daarnaast is de kubus volledig te personaliseren in o.a. uw huisstijl. Schrijf uw leuke uitnodiging erop, wellicht een raadsel omtrent de activiteit en eventuele opmerkingen. Het totale plaatje voor een grappige uitnodiging teamuitje vindt u met onze pop-up kubus.

Changecard

Met onze changecard kunt u uw gegadigden daadwerkelijk aan het puzzelen zetten. Op onze changecard pagina staat een filmpje waar u kunt zien wat u kunt verwachten. U kunt o.a. uw uitnodiging op een gedeelte van de kaart zetten en op de andere kaart een bewegend raadsel. Hierdoor kan er echt naar het personeelsuitje worden toegeleefd. Laat uw creativiteit de vrije loop en creëer een grappige uitnodiging teamuitje die niet snel vergeten gaat worden.

Puzzel

Puzzel

Anders dan de rest. Spreekt u dat aan? Dan zijn onze specials echt iets voor u en dan voornamelijk de puzzel uitnodiging. Nodig uw gegadigden uit door ze de puzzel in elkaar te laten zetten. Hiermee maakt u niet alleen de ontvanger actief door de puzzel in elkaar te laten zetten. Er is namelijk ook wat te kletsen op de werkvloer over wat de activiteit zou kunnen zijn. Wij vinden dat de tijd voor standaard uitnodigingen voorbij is. De wereld is modern en creatief en daar gaan wij graag in mee. U ook?

Onze cases en sample box

Al heel veel mooie klanten gingen u voor, zoals KLM. Wij hebben dan ook niet voor niets veel cases op onze website staan. Hierdoor kunt u inspiratie opdoen. Wilt u vooraf graag iets meer ‘feeling’ met onze dienst krijgen? Vraag dan gratis een sample box aan. Hierdoor kunt u bekijken of onze dienst aan uw verwachtingen voldoet. Zodat de gehele beleving rondom de grappig uitnodiging teamuitje hetgeen is waar u naar zoekt.