Het Utrechtse bedrijf Locomix maakt in Nederland unieke uitnodigingen. De Turning Card lijkt op een normale kaart, maar heeft maar liefst vier zijdes. Door de kaart iedere keer door te vouwen, komen de ‘geheime’ kanten aan het licht. Lees meer over deze vouwtechniek!

De Turning Card wordt onder andere gebruikt als uitnodiging van een evenement, aankondiging van een nieuwe huisstijl, als brochure voor bedrijven en als teaser op een beurs. De reacties zijn positief: Mensen vinden het leuk de kaart aan te raken en er even mee te spelen. Ook willen ze ontdekken hoe het vouwproces nu precies in elkaar zit. De kaart verdwijnt dus niet direct in de prullenmand, maar wordt langere tijd aandachtig bekeken.

Case fusie van Egmond Groep Turning Card

Speciaal ontworpen kaart

De kaarten worden per bedrijf ontworpen. De Turning Card uitnodiging heeft 4 pagina’s die doordraaien. De informatie (tekst en beeld) worden over deze 4 pagina’s verdeeld. Er is dus veel ruimte voor informatie, foto’s en een logo. De kaart heeft een grote attentiewaarde, omdat de ontvanger de kaar vier keer moet doordraaien. Hierdoor komt de boodschap extra goed aan.

Snelle levering

Omdat de direct mailing volledig in huis geproduceerd wordt, is de levertijd slechts  5 tot 10 werkdagen na aanleveren/goedkeuring van de bestanden en eventueel een echte proefdruk. Ook is het mogelijk een spoedbestelling van deze direct mailing te plaatsen. Daarnaast zijn de kaarten in kleine oplage te bestellen, al vanaf 20 stuks. Het papier van de Turning-card is verkrijgbaar in één soort: wit glanzend.

Origineel visitekaartje

De Turning Card wordt geleverd in vijf formaten, van mega tot miniversie. De Turning Card is daarom ook als origineel visitekaartje te bestellen. Dit unieke kaartje wordt zeker niet weg gegooid door de ontvanger, maar goed bewaard. De reacties zijn altijd positief, op dit originele ontwerp. Het originele visitekaartje heeft dezelfde afmeting als een normaal visitekaartje, maar heeft door de vouwtechniek vier kanten. Hierdoor is er bijvoorbeeld ruimte voor een foto, NAW-gegevens, QR-code en social media gegevens.