Case Direct Mailing Flessenpost Nobel Biocare

Flessenpost-versturen-als-uitnodiging-nobel-biocare

Het Noble Biocare Najaarssymposium wordt zoals ze het zelf zeggen “een sprong in het diepe”. Dit in combinatie met de locatie ‘Drijvend Paviljoen’ in Rotterdam, maar een Flessenpost versturen de perfecte uitnodiging. Op de uitnodiging wordt het onderwerp van het wetenschappelijke programma, opgestelt door prof. Dr. Henny Meijer en dr. Wouter Kalk, bekend gemaakt. Voor de 6e editie van het Nobel Biocare Najaarssymposium Highlights zal het thema zijn: toegepaste innovatie. Verder is ook het gehele dagprogramma uitgelicht en is beschreven hoe men zich kan inschrijven voor deelname aan het symposium.

Flessenpost versturen: de mogelijkheden

De Flessenpost is een authentieke manier van het overbrengen van een boodschap. Gelukkig hoeft een DM verstuurd in deze tijd, niet te hopen op een ontvanger. Met een adressticker op de achterzijde van de fles, komt deze verstuurde Flessenpost, gewoon aan bij de juiste ontvanger. En daarvoor hoeft de fles niet in een envelop verpakt te worden; de Flessenpost is namelijk de unieke verzendverpakking!

Versturen-flessenpost-uitnodiging-symposium-nobel-biocare

Een van originele ouderwetse manier van communiceren, in combinatie met een symposium dat draait om innovatie, kan wellicht tegenstrijdig klinken. Maar de Flessenpost in combinatie met het ontwerp op de sticker en uitnodiging binnenin, en de locatie van het symposium, zorgen voor opheldering. Zoals eerder beschreven, heeft de organisatie van het symposium van Nobel Biocare een vrij grote communicatieboodschap in de fles verstuurd. De Flessenpost biedt, wellicht tegen menige verwachting in, genoeg ruimte voor een uitgebreide communicatieboodschap. Mocht er niet genoeg ruimte zijn op één dubbelzijdig kaartje, dan is er altijd de mogelijkheid om een extra kaartje toe te voegen.

Uw communicatie in een Flessenpost versturen?

Heeft u ook een thema evenement op de planning staan, waar het versturen van een Flessenpost ontzettend goed bij past? Een evenement met een nautisch tintje, een locatie aan het water, of een thema bedrijfsfeest? Aarzel dan niet om een sample aan te vragen van deze unieke verzendverpakking. Wilt u een Flessenpost versturen en bent u benieuwd of deze DM binnen het beoogde budget valt? Dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvraag indienen. Eén van onze medewerkers neemt dan, op werkdagen, binnen 48 uur contact met u op. Heeft u sneller een reactie nodig? Dan kunt u altijd telefonisch even contact met ons opnemen.