Case Direct Mailing Flessenpost Nova Nature

 

Nova Nature importeert en exporteert zijden bloemen, -planten, -bomen en seizoensartikelen van hoogwaardige kwaliteit. Om de nieuwe lente- en zomer collectie onder de aandacht te brengen, heeft Nova Nature de Flessenpost ingezet als informatieve direct mail. Met een pakkende tekst “This bottle traveled the seven seas to guide you to Nova natures’greatest treasures…” wordt de aandacht van de ontvanger gegrepen. Binnen in de fles is meer informatie te vinden over de nieuwe collectie en het juweel stuk: ‘The Sally Tulip’. De ontvangers van de flessenpost worden daarnaast gewezen op mogelijkheden om de nieuwe collectie te komen bekijken.

 

Flessenpost ingezet als informatieve direct mail

De Flessenpost is niet alleen leuk als zakelijke uitnodiging, maar kan ook ingezet worden als een direct mailing met een informatief karakter. In de fles kunnen namelijk meerdere vellen perkament papier worden toegevoegd. Ook kunnen de perkament papieren dubbelzijdig worden bedrukt. Zo is er altijd genoeg ruimte voor elke informatieve direct mail. Informatie over producten, evenementen maar ook bijvoorbeeld routebeschrijvingen en contactgegevens kunnen op het perkament papier worden gedrukt.

Op de voorkant van de Flessenpost kunt u een eigen ontworpen afbeelding plaatsen. Dit kan een mooi sfeerbeeld zijn, of een pakkende tekst net zoals bij de Flessenpost van Nova Nature. Het hele vlak is in te delen naar uw boodschap en wensen. Op de achterzijde van de fles is een adressticker te vinden. Dit maakt het mogelijk om de Flessenpost te versturen als selfmailer. Dit wil zeggen dat deze originele direct mail niet in een envelop verstuurd hoeft te worden. De fles kan zo in de brievenbus en zal dus gegarandeerd opvallen tussen de rest van de poststukken. Ideaal als informatieve direct mail; uw boodschap zal zeker opvallen en blijven hangen.

Wilt u ook een informatieve direct mail versturen?

Zoekt u een direct mail product om informatie te delen met uw doelgroep, maar wilt u geen standaard brochure versturen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze direct mail kunnen ook worden ingezet voor informatieve doeleinden. Zo kunnen inlegkaartjes dubbelzijdig worden bedrukt en kunnen ook de enveloppen in full colour worden bedrukt. Zo heeft u altijd genoeg ruimte om uw verhaal te vertellen. Benieuwd naar welk product het beste past bij uw boodschap, of heeft u andere vragen? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met één van onze medewerkers. Zij beantwoorden graag uw vragen, en denken met u mee om tot een succesvolle informatieve mailing te komen.