Case Direct Mailing Eindejaarsmailing Pop Up Kubus PaperlinX

In opdracht van LEAT heeft LocoMail de eindejaarsmailing van PaperlinX geproduceerd.  PaperlinX is een toonaangevende Nederlandse groothandel in papier en karton en is naast Nederland ook gevestigd in 20 landen, wereldwijd. PaperlinX Nederland is een samenvoeging van Proost & Brand, Velpa en Bührmann Ubbens en is gevestigd in Zutphen. PaperlinX heeft gekozen voor een Pop up kubus om naar al hun relaties in o.a. Nederland, België en klanten in Europa te sturen.  De box, inlegkaartje en envelop zijn geproduceerd op een speciaal karton uit het assortiment van de groothandel zelf. De grootschalige direct mailing van PaperlinX stond niet alleen in het teken van de kerst- en nieuwjaarswens maar ook de vernieuwde webshop, welke in het voorjaar van 2015 online gaat. Klanten van PaperlinX worden op een verrassende manier geïnformeerd wat komen gaat.

Attentiewaarde Pop up kubus mailing

De Out of the Box is een echte knaller voor bedrijven die op een opvallende wijze hun boodschap willen verspreiden en marketing- en/of communicatiedoel willen halen. Door het unieke verrassingseffect zorgt deze opvallende direct mail voor een hoge attentiewaarde bij de ontvanger. De Pop up kubus bestaat uit zes grote vlakken, alle 90×90, die u zelf helemaal kunt invullen.  Bij de box wordt standaard een blanco envelop met scheurstrip geleverd maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een venster envelop of een hersluitbare envelop als u de kubus keer op keer wil laten springen. Alle soorten enveloppen kunnen full colour worden bedrukt. LocoMail heeft ook andere varianten van de Out of the Box:  rechthoekige kubus (80×110), Hexagoon en het Huisje.

Uw eigen Pop up kubus mailing opzetten

Heeft de Pop up kubus u nieuwsgierig gemaakt? Wellicht wilt u binnenkort een belangrijke gebeurtenis op een originele manier verspreiden en sluit deze direct mail daar perfect op aan. Vraag een gratis sample en/of een vrijblijvende offerte aan van deze opvallende mailing op de productpagina. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem eens contact op met één van onze medewerkers. Zij denken graag met u mee om een succesvolle mailing op te zetten.

TIP: vergeet ook niet om eens een kijkje te nemen bij ons direct mail voorbeelden om te zien hoe andere bedrijven onze creatieve oplossingen hebben ingezet.

ga naar pagina direct mail Out of the Box