Case Direct Mailing Out of the Box Pop Up Huisje CANDR

Pop up Huisjes zijn de ideale direct mail om op een opvallende manier een verhuizing aan te kondigen bij uw klanten. De unieke vorm, de mogelijkheid om het te personaliseren en het unieke verrassingseffect dragen allemaal bij aan het succes van deze opvallende verhuiskaart.

In opdracht van Indrukwekkend, een communicatiebureau uit Heiloo, heeft Care & Repair Nederland op een zéér unieke wijze relaties op de hoogte gebracht van hun naamswijziging en nieuwe contactgegevens. Geheel in de nieuwe huisstijl en sfeerafbeeldingen van hun diensten is deze opvallende verhuiskaart een echte ‘eyecatcher’.

Oneindig veel mogelijkheden Pop up Huisjes

Het Pop up Huisje is een variant van onze bestseller Pop up Kubus. Het Huisje is geschikt voor tal van marketing- en communicatiegelegenheden. U kunt het Huisje helemaal vormgeven naar uw eigen wensen. Ruimte tekort voor uw boodschap? Het is mogelijk om een inlegkaart toe te voegen in de envelop. Moet deze direct mail functioneel blijven? Kies voor een blokje post-its met uw logo, die op het dakje wordt gelijmd. Ook hier kunnen wij u in voorzien.

Ervaar de kracht van de Pop Huisjes

Het Pop up Huisje biedt u de kans om zich op een unieke manier te profileren onder uw klanten. Vraag een gratis sample aan en ervaar de kracht van deze opvallende direct mail. Benieuwd naar uw prijs? Neem contact op voor de mogelijkheden of vraag een offerte aan op de productpagina.