Case Direct Mailing Turning Card Vouwkaart Van Beek

Van Beek heeft een originele direct mail brochure ingezet om informatie over hun bedrijf over te brengen. Voor hun informatie heeft dit bedrijf de vouwkaart ingezet. Deze originele direct mail past goed bij de boodschap die van Beek wil overbrengen. De boodschap van van Beek is van toepassing op de bezigheden, kenmerken en USP’s van het bedrijf. De slogan die zij gebruiken is ‘Blijf doordraaien met van Beek’ dit is natuurlijk toepasbaar op een bedrijf dat schroeftransporteurs ontwikkelt. Omdat de Turning Card blijft doorvouwen, past deze originele direct mail brochure perfect bij de boodschap en het bedrijf.

Turning Card inzetbaar als originele direct mail brochure

De Turning Card kan op verschillende manieren worden ingezet; zowel visueel als tekstueel. Van Beek gebruikt bijvoorbeeld niet veel tekst, maar omdat van Beek haar informatie heeft verspreid over de 4 mogelijke kanten van de Turning Card wordt de tekst overzichtelijk en makkelijk om te lezen. De informatie komt op deze manier beter binnen bij de klanten. De informatie komt op een originele manier binnen en blijft beter hangen. Waarom? De Turning Card is een originele direct mail die opvalt als zakelijke brochure bij klanten. Wij bieden de vouwkaart aan voor verschillende doeleinden. Zo kan de Turning Card ook ingezet worden als visitekaartje, uitnodiging, brochure of flyer. Hij is in verschillende maten beschikbaar, van A7 (visitekaartje) formaat tot 20×20 cm. Kijk op onze website voor de direct mail mogelijkheden van de Turning Card.

Andere mogelijke manieren voor uw direct mail

Denkt u dat de vouwkaart niet bij uw boodschap past of zoekt u een passende direct mail uiting voor uw uitnodiging zakelijk evenement? LocoMail biedt u genoeg mogelijkheden voor passende uitingen. Kijk even in het overzicht van de originele direct mail mogelijkheden. Zit uw direct mail uiting er niet tussen of komt u er niet helemaal uit? Vraag dan een van onze medewerkers voor meer informatie. Zij kunnen u eventueel ook een offerte toesturen.