Telecard Schuifkaart BTicino

Een nieuw product introduceren vraagt om de nodige promotie. Hoe ga je klanten of wederverkopers laten zien dat jouw product echt van toegevoegde waarde is? Dit kan door een bijzondere vorm van direct mailing te sturen, waardoor de nieuwsgierigheid van de ontvanger meteen geprikkeld is. In deze blog laten we zien hoe BTicino de introductie van een nieuw productie heeft aangepakt.  

De productintroductie van BTicino 

BTicino is een bedrijf dat laagspanningsinstallaties en datanetwerken ontwikkeld voor woningbouw, utiliteit en industrie. In dit geval hebben ze een nieuw videofoniesysteem ontwikkeld. Om dit nieuwe product te introduceren is er een Telecard ontwikkeld. Het bedrijf heeft voor deze vorm van direct mailing gekozen, omdat het de evolutie van technologie op het gebied van videofoniesystemen laat zien. Zo is duidelijk te zien hoe mensen eerst een sleutel gebruikten om een deur mee te openen, waarmee het nu via hun mobiel kunnen doen.  

Deze Telecard is zowel naar adressen in België als Nederland gestuurd. Om deze reden zijn er twee verschillende versies geproduceerd, namelijk een Franstalige en een Nederlandstalige versie. Het is dus altijd mogelijk om uw direct mailing aan te passen aan de verschillende segmenten van uw doelgroep.  

Telecard Schuifkaart BTicino

Een veelzijdige Telecard 

De Telecard, ook wel schuifkaart genoemd, is een ideale mailing voor veel informatie. De kaart bestaat uit een envelop, waaruit 3 lagen worden geschoven. Hoe verder de ladder uit de envelop wordt geschoven, hoe meer nieuwe informatie de ontvanger te zien krijgt. De envelop en de lagen zijn allemaal dubbelzijdig bedrukt, waardoor er veel tekst en beeld in verwerkt kan worden.  

Telecard Schuifkaart BTicino

Ook een telecard inzetten om een product te introduceren? Neem contact op via 030 – 26 18 086 of contact@locobrands.nl om alle mogelijkheden te bespreken. Mocht u liever eerst een voorbeeld bekijken, vraag dan een gratis sample box op. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen.