WingsCard als opvallende direct mailing

Een echte aanrader als u zoekt naar een originele kaart met een hoog verrassingseffect. Wanneer deze direct mail uit de envelop wordt gehaald, springen er twee extra pagina’s uit de zijkanten. Uw klant schrikt, en is vervolgens aangenaam verrast van uw unieke mailing. Op de WingsCard kunt u aan zowel de voorkant als achterkant veel informatie kwijt over uw bedrijf of hetgeen wat u wilt communiceren.

De WingsCard is er voor bedrijven die hun klanten echt op een originele wijze willen verrassen. Deze mailing kan voor tal van gelegenheden worden ingezet: van uitnodiging tot aan salestool om uw bedrijven en/of diensten te vermarkten. Vraag gratis een sample en/of offerte aan van deze opvallende mailing.

Locomail Mailing Offerte
Direct Mailing Sample Box

WingsCard

Case Direct Mailing Twin Slider Schuifkaart WingsCard

Het formaat van de WingsCard is 90 bij 155 mm. Het plano formaat na het uitschieten van beide zijkanten is 90 bij 360 mm.

Full colour envelop

Case Direct Mailing Wingscard Envelop

De direct mail kan worden verpakt in een full colour envelop, welke geheel is vormgegeven in dezelfde stijl als de kaart zelf. Deze envelop valt gegarandeerd op tussen de post.

Blanco envelop

Case Direct Mailing Wingscard Envelop Blanco

De blanco envelop is een alternatief als u geen budget heeft voor een full colour envelop.

Adressering

Direct Mailing Adres

Wij kunnen uw opvallende mailing adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken. Wij laten aan u de keuze of u de mailing zelf of via LocoMail wilt versturen.

Portotarief

Direct Mailing PostNL

Indien gewenst, kunnen wij uw opvallende mailing verzenden. Afhankelijk van het product, oplage, en de doorlooptijd kunnen wij kijken welke verzenddienst het beste bij u past.

De WingsCard weegt tussen de 40-50 gram.
Het is mogelijk om een eigen ontwerp te leveren voor de zowel de WingsCard als de bijhorende envelop aan te vragen. Per mail kunt u de opmaakbestanden en werkinstructie aanvragen.

Voorbeelden succesvolle WingsCard mailingen

Royal Canin direct mail uitnodiging
Case Cases Laatst toegevoegd Schuifkaarten WingsCard-1

Royal Canin direct mail uitnodiging

Royal Canin heeft de Wings card als direct mail uitnodiging gebruikt. Zij hebben gekozen om deze kaart te gebruiken voor...
Lees verder
De WingsCard schuifkaart informatieve direct mail van Effective
Case Cases Laatst toegevoegd WingsCard-1

De WingsCard schuifkaart informatieve direct mail van Effective

Effective heeft ervoor gekozen om bij ons de WingsCard te bestellen. De WingsCard wordt gebruikt in dit geval als informatieve...
Lees verder
WingsCard-1

Kaart met vleugels zorgt voor aandacht

Het Utrechtse Direct Mailing bedrijf LocoMail bestaat dit jaar tien jaar. En dat wordt gevierd met een nieuw uniek product:...
Lees verder