Case Direct Mailing BliQje Rabobank

Rabobank Vallei en Rijn en Het oude Politiebureau hebben ook dit jaar weer een Haringparty georganiseerd. Onder het motto “Er zijn van die uitjes… die je niet mag missen” hebben ze een exclusieve uitnodiging verstuurd. Een perfect direct mail voorbeeld. Genodigden werden verrast met een ludieke direct mail: het BliQje. Het BliQje geproduceerd voor Rabobank Vallei en Het oude Politiebureau is bedrukt met een eigen ontwerp. Ook binnenin het BliQje is de uitnodiging te vinden, ook deze is bedrukt met een eigen ontwerp. Bijpraten in een sfeervolle ambiance; de Edese Haringparty is een uitje dat niemand wil missen!

Het BliQje als direct mail voorbeeld

Het BliQje pull open is een unieke manier om uw doelgroep te bereiken op een originele manier.  Want zegt u nou zelf: zou u het niet ontzettend leuk vinden om een BliQje op uw deurmat te ontvangen? Het BliQje wordt voorzien van een full colour bedrukt label, geheel vormgegeven naar uw wensen. In het BliQje komt uw communicatieboodschap, geuit op een inlegkaartje van een plano formaat 44×9 cm en ingevouwen formaat 12×9 cm. De boodschap komt pas tevoorschijn wanneer er aan het lipje wordt getrokken en het BliQje wordt geopend. Naast het Pull open systeem kunt u ook kiezen voor een Slide open; op deze manier is het BliQje meerdere keren te openen. Geen standaard verzendverpakking maar gewoon een boodschap in blik! Een origineel direct mail voorbeeld.Haringparty-Rabobank

Gratis sample pakket van uw direct mail voorbeeld

Enthousiast geworden over het BliQje? Vraag dan kosteloos een sample en/of een vrijblijvende offerte aan van onze direct mail. Twijfelt u nog en vraagt u zich af of het BliQje geschikt is voor uw direct mail campagne? Neem voor vragen contact op met één van onze medewerkers; zij denken graag met u mee om een succesvolle mailing op te zetten. Bent u klaar met de reguliere poststukken en zoekt u iets origineels dat zorgt voor nieuwsgierigheid? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Gebruik ons opvallende direct mail en verras uw ontvangers. Benieuwd naar onze andere direct mail producten? Kijk gerust eens rond op onze site voor onze direct mailing.