Case Direct Mailing Turning Card Vouwkaart Rabobank

De boerenleenbank, de Rabobank heeft gekozen voor een opvallende direct mail om te versturen naar relaties. Voor deze mailing hebben zij gekozen voor de Turning Card A5. Deze creatieve oplossing staat ook bekend als de vouwkaart, doordraaikaart, Klapkaart en nog veel meer. Op de voorkant stelde de Rabobank de vraag: zit u goed? Met andere woorden; met meer grip op financiele zaken, zit u beter! Pagina voor pagina werd er informatie verschaft over wat de Rabobank kan betekenen. De Turning Card is in dit opzicht een ideale direct mail om klanten op unieke wijze een boodschap tot zicht te laten nemen.

Mogelijkheden Turning Card direct mail

Deze direct mail is in vele varianten beschikbaar: van visitekaartje (5,5×8,5cm) tot aan een mega formaat (20x20cm). Zo heeft u de keuze uit maar liefst zeven verschillende formaten, en bieden wij u de mogelijkheid om het juiste formaat direct mail te kiezen bij uw communicatieboodschap. U kunt deze klapkaarten los bestellen maar het is ook mogelijk om een full colour bedrukte omslaghoes/ envelop erbij te bestellen, zodat u de Turning Card ook per post kan aanbieden. Op het product kunnen wij voor u de adresgegevens inprinten en indien gewenst ook de mailing aanbieden tegen aantrekkelijke portotarieven. Let op: dit kunnen wij voor zowel binnen- en buitenland. Kortom, de Turning Card direct mail is een uniek product, een unieke kans om uw doelgroep op een originele manier te bereiken.

Uw prijs voor deze direct mail ontvangen?

Vraag gratis een sample en/of een vrijblijvende offerte aan via onze website.  Wilt u uw doelgroep bereiken met een unieke, verrassende en originele mailing? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Kijk gerust rond op onze site voor onze direct mail producten.Ga naar pagina direct mail Turning Card